Hur du gör din egen plattform säng ram för $ 50

October 30

Hur du gör din egen plattform säng ram för $ 50


En av de billigaste sätten att bygga en plattform sängram är att använda vind block. Du kommer inte att behöva köpa dyra trä eller metall eller skruvar; Du kommer inte ens behöver några verktyg, och eftersom materialet kan vara så billig, även om du har en king size säng, kan den totala kostnaden vara under 32 £.

Instruktioner

• Bestäm hur många bris block du behöver baserat på storleken på sängen du har. För en dubbelsäng du behöver fyra block, för en dubbelsäng du behöver fem block, för en drottning säng du behöver nio block, och för en kung säng du behöver tretton block.

• Mät och kapa din plywoodskiva, så att den överensstämmer med storleken på din säng. Du vill subtrahera en extra tum från längd och en extra tum från bredden, men för att undvika näven dina ben eller fötter på den sida av plywoodskiva efter att du har gjort din madrass på toppen.

• Placera fyra vind block på golvet så att de motsvarar de fyra hörnen på din säng. Lägg blocken på deras sidor.

• Placera extra block på golvet om du har en madrass större än en tvilling. Placera ett kvarter i mitten av konfigurationen om du har en dubbel, drottning eller kung madrass. Dessutom, för en drottning madrass sätta en extra blocket i mitten av varje sida plus en i centrum vid huvud och fot, och för en kung madrass ordna fyra extra block - jämnt fördelade - mellan de yttre blocken och centrum block av queen size format.

• Lägg din plywoodskiva på blocken och arrangera konfigurationen av blocken om det behövs. Placera din madrass ovanpå plywoodskiva.


Relaterade artiklar