Ämbetet för en McDonalds chef

December 31

Ämbetet för en McDonalds chef


Varje år hundratusentals människor få arbete genom McDonalds Corporation och deras olika franchisetagare. Bland dessa massor har några kända namn som serveras kunder på de gyllene bågar, inklusive TV-personlighet Jay Leno, Vita huset Chief förstnämnda av personal Andy Card, tidigare Indiana guvernör Joe Kernan, och OS-guldmedaljör Carl Lewis. Detta är inte alls förvånande eftersom de erbjuder chefer och möjligheter manager praktikanter tillväxt finns i några andra företag. Förutom en konkurrenskraftig hälsopaket, uppmuntrar McDonald individuella tillväxt genom aktieoptioner och utbildningar. Många anställda får stöd i undervisningen och stipendier för att främja sin utbildning.

Övervakning och hantering anställd

Kundservice spelar den största rollen i framgång eller misslyckande i en restaurang chef. Som sådan, chefen scheman och övervakar anställda under hela deras dagliga arbetsuppgifter för att ge våra kunder den bästa möjliga vård. Chefer övervaka de anställdas timmar och lönekostnader för att möta eller komma in under budgeterade nivåer. Dessutom chefer genomföra rutin utbildning, utvärderingar, lösa personalkonflikter och övervaka disciplinära åtgärder som behövs. Slutligen, chefer arbetar med de anställda för att utveckla en sammanhållen fungerande enhet.

Lagerstyrning

Ingen snabbmatsrestaurang kan fungera ordentligt utan koppar, sugrör, eller hamburgerpatties. Därför är det en viktig funktion i manager för att upprätthålla en tillräcklig inventering försörjningen för att förhindra en utarmning av resurserna. Dagligen, veckovis och månadsrapporter ska lämnas in i tid till företagets kontor och transporter schemalagda bör komma fram till icke-topp kontorstid. Rutinmässiga inspektioner av livsmedel se till att livsmedelslagren kontinuerligt roteras in och ut för färskhet.

Regelefterlevnad

Förutom alla de andra dagliga uppgifter en chef måste utföra, måste han också arbeta vaksamhet för att säkerställa att alla statliga och lokala hälsakoder och förordningar. Detta inkluderar möte med lokala inspektörer antingen veckovis eller månadsvis som kan krävas enligt lag, övervakningsutrustning för att upprätthålla säkerhet och hälsonormer, och att delta i fortbildning för att hålla sig à jour med eventuella förändrade regler. På vissa platser, kan chefer krävas av lokala föreskrifter för att slutföra obligatorisk hälso- och säkerhetsutbildning vid anställning.

Kontant hantering

Slutligen måste chefer ha oklanderlig register alla transaktioner som genomförts under dagen, vecka och månad. Chefer övervaka alla dagliga kassabalanserings och transaktionsverksamhet. De garanterar tillräckliga monetära valörer kvar på plats för att ge förändring för kunderna. Vissa chefer kan krävas för att interagera med banker för vanliga dagliga transaktioner såsom inlåning. Alla chefer måste balansera budgetprognoser med faktiska dagliga och månatliga transaktioner.


Relaterade artiklar