Presentera idéer för min make

December 28

Presentera idéer för min make


Oavsett om det är hans födelsedag, din bröllopsdag, Alla hjärtans dag, jul eller något annat tillfälle, tillbringa en stund att fundera över vad din man verkligen behöver och vilken gåva bäst skulle återspegla din kärlek till honom. Detta hjälper dig att välja den mest lämpliga present till din man. Gör din man en handgjord nuvarande eller anpassa en färdigköpta objekt precis för honom.

Födelsedagspresent Idéer

Tänk på vad din man vill och överraska honom med det. Leta efter ledtrådar han kan sjunka under samtal eller när du handlar, eller helt enkelt överväga sina hobbies eller smaker. Idéer inkluderar biljetter till en lokal eller nationell sportevenemang huvudrollen hans favoritlag, manschettknappar graverade med sina initialer, en ny verktygslåda i sin favoritfärg, en ny laptop eller elektronisk gadget han ville eller professionell idrott lektioner för att förbättra sitt spel. Du kan också ordna en middag fest för att fira din makes födelsedag hemma med nära vänner.

Anniversary Present Idéer

När du väljer en årsdag närvarande, anser en som representerar resan du har gjort tillsammans som ett par. Till exempel, skapa en klippbok med foton och minnessaker som går tillbaka till den tid du började dejta och sammanställa dem i kronologisk ordning. Alternativt, sammanställa ett album av viktiga händelser från värdefull tid som du har tillbringat tillsammans och tillsätt en handskriven bildtext under varje. Behandla din man med biljetter till din smekmånad destination att tillbringa kvalitetstid tillsammans. Tänk dig en traditionell årsdagen present som du kan skräddarsy till hans smak, såsom papper gåva för den första årsdagen kan leda till en ny bok av hans favoritförfattare eller en handgjord bok av kuponger med romantiska aktiviteter för två av er att utföra. Ved till femårsdagen skulle kunna innebära en cigarr och humidor set med eller ett inramat professionell foto av er två sina initialer.

Alla hjärtans dag Idéer

Införliva en romantisk present till Alla hjärtans dag som syftar till att stärka banden mellan er två, speciellt om du har varit upptagen med barnen eller arbete på sistone. Ge din man en gåva korg med ett par nya siden boxare, nytt underkläder för dig i hans favoritfärg, och special vin och ost för att hålla er båda ockuperade under kvällen. Alternativt, skapa ett hem spa i sovrummet genom att sprida röd rosenblad över golvet och sängen, placera doftljus i hela rummet och spela mjuk instrumentalmusik på stereon. Gnid aromatiska oljor på din makes tillbaka under din massage.

Jul Present Idéer

Satsa på en handgjord post denna jul i stället för en generisk färdigköpta en. Sticka din man en tröja, halsduk eller handskar i hans favoritfärg för att hålla kylan ute. Gör honom till en målning eller porträtt, makramé en anläggning hängare i rött och vitt eller baka en hjärtformad tårta iskallt i rött och vitt med marsipan siffror för Santa Claus på toppen.


Relaterade artiklar