Hur man planerar en perfekt prinsessa tea party

October 13

Hur man planerar en perfekt prinsessa tea party


När du kastar en fest för en liten flicka som gillar prinsessor, överväga att välja en tebjudning. Tebjudningar kan vara girlie frågor och låta små flickor att känna att de är alla vuxit upp. Få igång tidig planering din prinsessa tea party så att du kan vara säker på att alla delar är perfekt. En prinsessa tea party kan hamna en av den lilla flickans favorit barndomsminnen.

Instruktioner

• Ställ budgeten för din prinsessa tea party. Budgeten är en viktig aspekt av någon part planeringsprocessen eftersom det kommer att hjälpa dig att fatta beslut om detaljer parti.

• Skicka inbjudningar för partiet. Tänk inbjudningar formad som en tekanna eller inbjudningar med en glittrande tiara på framsidan.

• String blinkande lampor runt partiet utrymme. Tabellen är en viktig aspekt av inredningen. Välj en bordsduk gjord av rosa tyll och slips rosa tyll rosetter runt varje stolsryggen. Gör en tabell mittpunkten genom att fylla en stor vas med stora plastjuveler. Placera stora, färgglada tyg blommor inne i vasen. Placera en fjäderboa runt basen av vasen.

• Välj en meny för Tea Party. Servera te, men se till att det inte är för varmt om gästerna är unga. Om gästerna inte njuta av te, se till att du har något annat till hands för dem att smutta ur sina tekoppar, som choklad mjölk eller juice. Servera små smörgåsar, kakor och muffins under tea party.

• Ge varje flicka en tiara när hon kommer på festen, så att de alla känner sig som prinsessor. Flickorna kan hålla tiaror som party.


Relaterade artiklar