Hur man installerar en Prima Vindruta på en Vespa

April 23En Prima vindruta ger ett praktiskt tillbehör nytta för en modern Vespa skoter, särskilt om du använder din skoter på långa resor eller vid höga hastigheter med luftmotstånd. Inte bara skärm blocket buggar och skräp, men det gör resan enklare genom att blockera vinden. Installationen är inte svårt om du följer några grundläggande steg.

Instruktioner

• Packa upp alla delar som medföljer vindrutan som köps från en Vespa återförsäljare eller delar leverantör. Räkna alla delar för att du har rätt antal bultar, brickor, genomföringar och muttrar för att slutföra jobbet.

• Starta installationen genom att först ansluta en ram bulten genom vindrutan själv. Anslut på andra sidan av vindrutan med Belleville bricka och skruv. Använd en 3 mm insexnyckel för att dra åt enheten i vindrutan på båda sidor för att prep för att infoga konsolerna.

• Ta den första konsolen för hand och sätt en ankarbult i det. Placera enheten på plats under ett styre av skoter, med bifogade förankringsmuttern gå in styret hålighet först. Använd en hammare eller gummiklubba för att knacka fästet i styret tills förankringsmuttern klickar på plats. Utför samma process med det andra konsol också.

• Placera gummigenomföringarna som följer med vindrutan i hålen i vindrutan konstruerad för dess bilagor. Förankra stativ nötter i skotern headsetet genom att skjuta ner dem på fästena.

• Håll delarna hopmonterade något löst tills du har vindrutan placerad på det sätt du vill att det ska sitta när man rider skotern. Använd insexnyckel för att dra åt skruvarna, går genom ramen muttrarna låsa vindrutan till konsolstängerna. Ta skoter för en provtur för att se till att vindrutan sitter ordentligt.


Relaterade artiklar