Hur att bleka Long Nails

February 17

Hur att bleka Long Nails


Långa naglar gör händer ser söt och feminin. Om du har turen att kunna upprätthålla och växa långa naglar, är det viktigt att hålla dem vid utmärkt hälsa, samt estetiskt tilltalande. Missfärgning av naglar kan uppstå på grund av att bära mörka nagellack eller svamp. Om gulfärgning är på grund av hälsoproblem, kommer de att behöva åtgärdas med en läkare. Om inte, ta reda på hur att bleka långa naglar och få dem i perfekt skick.

Instruktioner

• Tvätta under naglarna använder antibakteriell tvål. Låt dem lufttorka. Använd en blekning penna för att färga undersection av spetsarna på spiken. Även om detta inte kommer att lätta hela nageln, kommer den att göra tips.

• Pressa saften från hälften av en citron i en liten skål. Sätt dina naglar i saften och låt dem dra i upp till 10 minuter. Skölj av med vatten. Fortsätt att göra detta en gång per dag tills du bleka dina långa naglar.

• Blanda 2 msk bakpulver med 1 msk väteperoxid tillsammans i en plastskål. Placera en bomullstuss i blandningen och tryck under topparna på naglarna och hela toppar naglarna. Lämna den på plats under fem minuter och tvätta noga med tvål och vatten. Göra detta en gång dagligen under tre till fyra dagar.

• Applicera en klump av blekning tandkräm till en gammal tandborste. Bara borsta toppar naglarna och under tips med pensel och tandkräm. Borsta dem dagligen tills naglarna är vita.


Relaterade artiklar