Delta Småbarn Bed Monteringsanvisningar

August 12Delta barn säng är en säng för barn som är redo att flytta ut ur spjälsängen och in i en vanlig säng. Designad för små barn, sitter barn säng låg på marken för enkel åtkomst. Sängen har också en sänggavel, fotsteg och två sidoskenor för ditt barns säkerhet, och det kommer i olika färger och teman för ditt barns glädje. Med dessa instruktioner, kan du säkert bygga en helt ny barn säng.

Instruktioner

• Anslut de fyra sidorören, vilket gör två separata sidorör, och lägg ner dem parallellt med varandra. Rotera de två rören, så att hålen på rören är vända mot varandra.

• Sätt de fyra tvärbalkarna för att koppla ihop de två sidofält till varandra, med två tvärbalkar i sluthålen och två tvärbalkarna i centrum. Rotera tvärbalkarna för att rikta in skruvhålen på sidofält, och skruva fast reglar i sidebars med de åtta skruvarna som att slutföra sängram.

• Sätt den öppna änden av en lång ben i sidan ratten på sänggavel. Upprepa detta steg med den andra långa benet på den motsatta sidan av gaveln och skruva både långa ben till gaveln med två av de långa skruvarna som med hjälp av insexnyckel. Fäst inga dekaler som ingår i enheten.

• Sätt den öppna änden av ett kort ben i sidan knoppen på fotsteg. Upprepa detta steg med den andra korta benet på den motsatta sidan av fotplattan och skruva både korta benen i fotbrädan med de återstående långa skruvarna med hjälp av insexnyckel.

• Sätt upp på sängramen till sänggavel och infoga fyra skruvar i de yttre hålen på gaveln benen. Skruv fyra låsmuttrarna på de fyra bultarna, säkra fastsättningen av sängramen till headboard.

• Montera ned i sängen ramen till fotplattan och sätt fyra bultar i de yttre hålen på fotsteget benen. Skruv fyra låsmuttrarna på de fyra bultarna, säkra fastsättningen av sängramen till fotplattan.

• Flytta sängens på gaveln benen, en på varje sida av sängen. Sväng sängens inåt och anpassa dem med sängram. Fast de två stödbenen till de två sängens, med ett stödben på varje sida av sängen.

• Sätt i en lång bult genom det inre hålet i sängramen och det nedre hålet på stödbenet. Upprepa detta steg för stödbenet på den motsatta sidan av sängen. Fäst de två långa bultar med två låsmuttrar.

• Sätt i ett kort bult genom det inre hålet i säng järnväg och den övre hålet på stödbenet. Upprepa detta steg för stödbenet på den motsatta sidan av sängen. Fäst de två korta skruvarna med två låsmuttrar.

• Använd insexnyckel för att dra åt alla bultar på sängen till sina respektive låsmuttrar. Kontrollera att alla bultar och skruvar är åtdragna och att alla fyra benen på sängen sitter fast ordentligt till sänggavel och fotsteg. Placera spjälsäng madrass på den färdiga sängram.


Relaterade artiklar