Anslagstavlan Idéer för januari månad

December 6

Anslagstavlan Idéer för januari månad


Januari månad erbjuder både säsongsbetonade och semester inspiration för anslagstavla visas. Den kalla, snöiga väder fungerar bra i anslagstavla mönster. En kombination av färgglada bilder och informationstext vänder anslagstavlor i pedagogiska visar. Idéerna fungerar bra i klassrum, bibliotek, skola hallar och andra samhälls platser.

Nyårs mål

Januari är en månad för att titta på framtiden och sätta upp mål. Oavsett om du kallar dem mål, resolutioner eller något annat, de har alla ett liknande syfte. Engagera eleverna i att skapa anslagstavlan visning på nyårs mål. Varje student tänker på åtminstone ett huvudmål eller upplösning hon har för det nya året. Det kan handla om skola, läxor, fritidsaktiviteter, hobbyer eller hemliv. Barnen rita en bild eller skriva ut sina mål. Skicka bilder och målbeskrivningar på anslagstavlan.

Snöstorm

Januari är ofta betraktas som en av de snörikaste månaderna på året. Använd denna sammanslutning och förvandla det till ett tema för anslagstavlan. Låt varje barn att göra ett papper snöflinga genom att vika ett papper i en kilform. Barnen klippa ut motiv från båda sidor av papperet innan utspelas att avslöja snöflinga. Häng varje barns snöflinga på anslagstavlan. Detta gör att alla studenter att ha en hand i dekorerar anslagstavlan. Det speglar också det faktum att det inte finns två snöflingor är likadana.

Martin Luther King

Martin Luther King-dagen firas den tredje måndagen i januari. Använd semester som ett tema för en januari anslagstavla. Placera en bild av Martin Luther King i mitten av brädet. Använd hans "I Have a Dream" tal som ligger till grund för elevens bidrag till styrelsen. Varje student skriver ett stycke om sin dröm. Skicka alla de punkter som varje elev på anslagstavlan runt bilden av kungen.

Vinter Djur

Införliva ett djur tema i januari anslagstavla. Lägg till bilder från flera olika djur på anslagstavlan. Lägg till bildtexter som beskriver djurens beteende på vintern. Till exempel skulle en bild av en björn inkluderar en bildtext om viloläge. Inkludera djur av alla olika typer och tala om förändringar i sina vanor och beteenden under vintern.


Relaterade artiklar