Hur man installerar ett spåntak Cap

August 17

Hur man installerar ett spåntak Cap


När du installerar ett tak, aldrig glömma en viktig del: Taket locket placeras på taket toppar för att täcka de översta raderna av bältros och starta flödet av regnvatten ner sidorna. Utan den kan de översta bältros lossna snabbare, vilket gör att läckage inträffar. Installera spåntaket locket är inte så svårt som att installera hela taket och kan vara fullständig inom några timmar, beroende på hur många toppar du har.

Instruktioner

• Skär singel material med en mattkniv för att skapa en 1-fot-fyrkantig bit av klappersten. Skär längs kanten av ett av de tre-fliken singel sektioner och in i anslutningsremsan som håller de tre flikarna ihop. På så sätt kan du få tre rutor av en tre-fliken singel.

• Placera singel fyrkant på ett slutet på toppen eller på botten av en hörnpunkt. Spika det till taket ca 6 inches i från änden.

• Lägg en annan kvadrat ovanpå den första att överlappa. Täck den med ungefär hälften av materialet så att du täcker naglarna. Spika den andra ner. Upprepa detta tills du har täckt kanten eller tak topp med locket.

• Lägg till en andra rad under den första längs de bästa toppar för extra skydd. Nail mer 1-meters rutor börjar vid den motsatta änden och överlappar dem som du går. Detta är inte gjort längs åsar som har en nedförsbacke, men kan ge ett extra lager av skydd för horisontella linjer.


Relaterade artiklar