Hur man kan inreda en tårta med kanin Faces

July 13

Hur man kan inreda en tårta med kanin Faces


Dekorera kakor med kanin ansikten för barnkalas, påsk kakor eller andra våren firandet, som kaniner är symboler för fertilitet. Detta kan göras på många olika sätt, från fondant bunny former sitter ovanpå kakor till kakor dekorerade med kanin ansikten och bitar av godis. Kakor formade som kanin ansikten är ett annat alternativ. Öva skissa din kanin design med papper och penna innan man drar med glasyr på tårtan eller försöker en fondant skulptur.

Instruktioner

Frosting

• Använd brown, rosa eller vit glasyr att göra en kanin ansikte kontur på din tårta, vilket inkluderar stora kaninöron. Fyll i designen med samma färg glasyr eller olika glasyr färg om så önskas. Gör kaninen ansikte så stor eller liten som du vill beroende på storlek och typ av kakan du glasyr.

• Placera en gummi droppe i mitten av kaninen ansikte som en kanin näsa och använda lakrits piskor kanin munnen och polisonger. Använd dark M & M eller Reeses godis för kanin ögon.

• Fyll i kaninöron med rosa hjärtformade marshmallows att slutföra kaninen ansikte på tårtan.

Fondant kaniner

• Shape fondant i kaninkroppsdelar, inklusive kroppen, huvud, ögon, näsa, whiskers, öron och bihang. Storleken och stilen på fondant kanin är upp till dig - göra en kanin med pudgy, rundade funktioner och ett större huvud och stora upprättstående öron, eller göra en tunnare fondant kanin med stora öron och stora kanin fötter.

• skulptera fondant bitar in i varandra med hjälp av glasyr som "lim" om det behövs. Glöm inte att trycka på ögon, näsa och morrhår i den främre delen av kaninen ansikte.

• Måla fondant kanin med fondant i din valda färgschemat. Idéer inkluderar brunt och vitt, rosa och vitt, två olika nyanser av rosa, grått och rosa eller grädde och orange.

• Placera försiktigt din fondant kanin (s) på toppen av kakan eller cupcakes du har valt.


Relaterade artiklar