Baby boy rum måla idéer

April 12

Baby boy rum måla idéer


Måla din pojke rum är en av de första uppgifterna som du kommer att slutföra innan du fortsätter med att dekorera och föra in leksaker. Välj färg färger som går bra med det övergripande temat för ditt rum. Till exempel, om du planerar att dekorera med grodor och sköldpaddor i havet, använda grön och blå färg. Du kan göra arbetet själv eller anlita en konstnär att måla väggmålningar eller detaljer längs gränsen till din sons rum.

Båt Tema

En nautisk båt tema är en enkel men sofistikerad stil för en pojke & amp; # 039; s rum. Måla hela rummet mörkblå och låta färgen torka i två dagar. Måla småbåtar längs den övre kanten av rummet. Du kan också installera vita listen för att skapa mer av en elegant finish. Båtarna kommer att gå runt gränsen eller direkt under listen. Målar färgrika gult, rött och orange båtar med vita ränder och andra detaljer för att få dem att sticka ut. Du kan också utse en vägg att måla en båt muralmålningen på.

Nallar

En nallebjörn tema är en annan idé som fungerar bra för en pojke & amp; # 039; s rum. Måla alla väggar beige eller ljusbrun och lämna taket vitt. Låt bakgrundsfärgen torka i två dagar och sedan måla en stor nallebjörn med flera mindre nallar på en huvudväggen. Låt nallar torka och sedan lägga till ytterligare accenter, såsom ansiktsdrag eller flugor runt halsen. Du kan måla andra leksaker på väggen, såsom block, bollar och skallror. Måla en liten nallebjörn gränsen längs den övre delen av väggen om du vill skapa en panoramautsikt över björnar.

Circus

En cirkustema skapar en lekfull atmosfär för en pojke & amp; # 039; s plantskola. Måla alla väggar med stora 2-fot vita och röda vertikala ränder att simulera färgerna på en gammalmodig cirkustält. Lämna taket vitt och låta färgen torka i två dagar. När färgen är torr, måla cirkus djur, såsom apor, elefanter och tigrar, på en huvudvägg eller spridda i hela rummet. Den vita och röda gränsen fungerar som bakgrund, vilket gör det tydligt att detta är en cirkus-inspirerade rum. Du kan också måla en väggmålning med en stor cirkustält och djur på en vägg om du vill.


Relaterade artiklar