Hur man bär en dubbel manschett

September 10

Hur man bär en dubbel manschett


Dubbla manschetter är också allmänt känd som franska manschetter i Storbritannien, medan fransmännen själva hänvisa till dem som musketörerna "manschetter, enligt Suit Society. De är mycket längre än de vanliga fat muddar på de flesta moderna herrskjortor och inte är försedda med knappar. När hänger löst de sträcker sig ner över handen. En dubbel manschett ska vikas tillbaka över sig själv och säkras med en manschettknapp. Dubbla manschetten skjortor ofta bärs med en kostym på formella tillfällen, men beroende på dina önskemål och stil som de kan också bäras mindre formellt, med eller utan en jacka.

Instruktioner

• Sätt på skjortan och knapp framtill som vanligt. Vik manschetten hos en hylsa tillbaka på sig själv så att de inre och yttre knapphål är inriktade i två uppsättningar. Det kommer ofta att vara ett veck i manschetten som visar var den ska fällas.

• Ta de två sidorna av manschetten ihop så att de två uppsättningarna av knapphål är i linje. Trä cufflink genom alla fyra knapphål. Se den dekorativa sidan av cufflink vänd utåt när armen hänger löst.

• Upprepa för den andra manschetten. Du kan behöva lite hjälp, särskilt när du använder din märkligt att fästa din dominanta sida.

• Dra varje manschetten så skjortärmen är helt utsträckt. Om du bär skjorta med en formell kostym eller kavaj, bör manschetten sträcker sig något från jackans ärm.


Relaterade artiklar