Hur man fäster ett skärmskydd till din telefon utan luftbubblor

January 17Skärmskydd hålla telefonens skärm från repor och kan bidra till att förhindra sprickor om man tappar telefonen. Luftbubblor under skyddsplasten kan göra det svårt att se skärmen. De flesta skärmskydd kan tas bort och återanvändas, så även om du har luftbubblor kan du ta bort dem. För bästa resultat, bara dra upp en vid användning skärmskydd så långt som bubblorna, att behålla så mycket klibbighet som möjligt.

Instruktioner

• Se till att skärmskydd är rätt storlek för din skärm. Om det gjordes speciellt för din telefon, kommer det att bli. Annars skär den till rätt storlek.

• Rengör telefonskärmen försiktigt av någon olja eller damm.

• Dra upp ena sidan av skärmskydd från sitt stöd och tillämpa den klibbiga sidan på ena sidan av telefonskärmen.

• Applicera resten av skyddet långsamt på följande sätt: tryck ner skyddet långsamt med en platt plastföremål - såsom baksidan av en kam, inte något som kan repa telefonen --while dra bort skyddspapperet från den andra sidan. Gå långsamt så det gäller jämnt. Denna långsamma rörelse medan du trycker ner kommer att förhindra luftbubblor.

• Dra med platt fingret över ytan av skyddet ett par gånger för att pressa ut eventuella små mängder av kvarvarande luft.


Relaterade artiklar