Stilar av kvinnors karriär Suits

November 2

Stilar av kvinnors karriär Suits


Hillary Clinton, Sarah Palin och Michelle Obama har alla en sak gemensamt: minnesvärda och uttrycksaffärs slitage. De tre kvinnorna utgör ett bra utbud av kostym stilar: från ren-cut pantsuits, mycket kvinnligt passar kjolar, till feminina dress-och-kofta kombinationer. Dräkten kommer tillbaka i stil i näringslivet, med fler möjligheter till personligt uttryck än någonsin tidigare.

Byxdress

Det pantsuit består av tre delar: en enkel knapp-up skjorta, en kavaj och matchande byxor. Den kavaj kan vara antingen enkel eller dubbel gått mot, men bör noggrant skräddarsys. Byxor kan vara antingen smal eller bred runt ankeln, men får aldrig sluter tätt. Hilary Clinton bär vanligtvis en pantsuit.

Kjol Suit

Kjolen kostym är den traditionella kvinnodräkt. I likhet med pantsuit, består av tre delar: knapp-up skjorta, kavaj och matchande kjol. Såsom med pantsuit kan kavaj vara antingen dubbelt eller enkelt knäppta. Ofta jackor som åtföljer kjol kostymer har feminina detaljer, såsom rundade kragar och mer dramatiska necklines. Kjolen är typiskt en knälång kjol. Sarah Palin bär vanligtvis en kjol kostym.

FRACK

Den frack är ett alternativ till kjol kostymer och pantsuits. Den består av endast två stycken: en knä- eller halva vaden längd klänning och en matchande kavaj. Här, är extremt viktigt passningen av klänning. Var noga med att silhuetten är ren och blygsamma. Betrakta en längre jacker eller en beskuren kavaj som ett alternativ till den traditionella affärs kavaj. I vissa arbetsmiljöer, kan en kofta vara en acceptabel ersättning för en jacka när man bär med en klänning. Michelle Obama bär ofta klänning kostymer.

Lägga personlighet med tyger och färger

En ny trend i kvinnans passande är variation i färg och tyg kombinationer. Till exempel, i stället för en traditionell knapp-up shirt med en pantsuit eller kjol, prova en blygsam siden topp. Ett trevligt sätt att lägga till färg och personlighet till kostymer är med enkla smycken. Texturerade tyger som tweed, samt enkla utskrifter som hund tand eller band-trim, är också vanliga variationer på den traditionella dräkten. Vid användning av färg och blandade tyger i en kostym, inte lägga till något som kommer att avleda uppmärksamheten från ditt ansikte eller din personlighet. Medan kreativitet uppmuntras, är det i en professionell atmosfär bättre att hålla sig till största delen till traditionella neutrala färger: variationer av svart, brunt och grått. Använd färg och struktur som detaljer, men inte som den viktigaste funktionen i din kostym.

Fit, struktur och den moderna sviten

När du väljer en kostym, oavsett stil, är den viktigaste aspekten passform. Passar måste mycket strukturerad, företrädesvis professionellt skräddarsydda. Moderna kostymer förlitar normalt helt på deras struktur, i stället för färg eller tyg, för personlighet. Vissa moderna kostymer har strukturerade detaljer, såsom överdrivna axlar och formade kragar. Även kreativt strukturerade kostymer kan vara fantastisk, bör du aldrig offra en professionell silhuett för modern struktur.


Relaterade artiklar