Styrofoam Boll Crafting app

November 5

Styrofoam Boll Crafting app


Styrofoam bollar lämpar sig väl för en mängd olika hantverk projekt. Den runda formen skapar en naturlig bas för många designidéer. Skum bollar är lätt att klippa och är ett billigt hantverk material. De är lätt tillgängliga på hantverk butiker och finns i en mängd olika storlekar, så att du kan anpassa dina hantverk projekt.

Julgranskulor

Den runda formen av frigolit bollen gör det till ett bra val för smycken. Juldekorationer kommer att tänka på först, men du kan skapa smycken för någon semester. Måla frigolit bollar för att skapa grunden för dekoration. Lägg till ett sortiment av dekorativa material, såsom paljetter, pärlor, band, tyg klipp och glitter för att skapa önskat utseende. Varmt lim fungerar bra för de flesta objekt. Raka stift kan hålla paljetter och band på plats om du föredrar. Hot-lim en sträng eller slinga av band för att utforma ett sätt att hänga bollen prydnader.

Bugs

Skapa buggar och bugg former från frigolit bollar av alla storlekar. Antingen skär bollarna i hälften eller lämna dem fyllig och rund, beroende på det utseende du vill ha för din läskiga skapelser. En nyckelpiga bäst formade med en halv frigolit boll. Spindlar fungerar bäst genom att använda hela sfärer intakt, en större en för kroppen och en mindre kula för huvudet. Eller skapa egna låtsaslek buggar som är antingen söta eller skrämmande. Måla bollar önskad färg och lägga till information. Wiggly ögon och buggar går bra ihop. Varmt lim ögonen på bugga ansikte. Piprensare är idealiska för att skapa bugg ben och antenner. Tryck på piprensare i bollen för att hålla dem på plats. Om de glida ut ur hålet, lägga till en punkt av varmt lim och sätt i dem igen.

Artificiell Topiary

En topiary är en annan sak du kan närma använder frigolit bollar. En formklippta kan skäras från grönska i vilken form som helst, men din artificiella topiary tar på den runda formen på Styrofoam bollen. En träpinne representerar stammen av topiary. Välj alla behållare som du vill ha som bas topiary. Det skapar helt enkelt en robust och dekorativa bas för topiary. Tänk på inredningen i rummet när du väljer behållare. Andra material som behövs inkluderar en stor frigolit boll, blommor och grönska för att täcka det, en träpinne, band, färg och oasis för basen. Placera en bit oasis inuti behållaren för att hålla pluggen på plats. Täck oasis med hantverk mossa eller bast så det inte syns. Måla träpinne brun att likna en trunk, eller täck den med bandet för en nyckfull look. Du kan också använda en verklig filial eller kvist för en mer naturlig träd eller buske bål utseende. Tryck på en ände av pluggen eller gren i styrofoam att hålla den på plats. Täck stor frigolit bollen med silke blommor och grönska. Varmt lim fungerar bra för att hålla dem på plats. Tryck på den dekorerade bollen på den andra änden av pluggen.

Fågel

Styrofoam bollar fungerar bra för att skapa hemgjorda fågel hantverk. Använd en stor boll för kroppen och en mindre för fågelns huvud. Måla bollar i ljusa färger. Hot-lim färgglada hantverk fjädrar till frigolit kroppen för att skapa vingarna. Mode benen från piprensare, pressar dem in i skummet bollar att hålla dem på plats. Limma på vissa oregelbunden ögon. Skapa en näbb av filt eller båten skum för att spetsa din färgrik fågel, håller den på plats med varmt lim.


Relaterade artiklar