Hur att upptäcka en Fake Burberry

May 8

Hur att upptäcka en Fake Burberry


Burberry är ett designhus som skapar ett brett utbud av kvinnors och mäns modeaccessoarer och kläder men är mest känd för sina distinkta pläd mönstrade handväskor. Priset poäng för äkta Burberry väskor varierar från flera hundra dollar till över tusen. Om du är shopping för en äkta Burberry väska, är det alltid bäst att göra dina inköp från en välkänd varuhus. Men på grund av att kostnaderna för dessa väskor, många människor befinner sig lockas till webbsajter och second hand-butiker som erbjuder "äkta" Burberry väskor till ett reducerat pris. Även om det kan vara nästan omöjligt att upptäcka en falsk Burberry på avstånd, att undersöka väskan på nära håll kommer att hjälpa dig att avgöra dess äkthet.

Instruktioner

• Kontrollera materialet. De mest populära Burberry väskor är Plaid Classic Kontrollera och Plaid Nova Check. De är båda gjorda av duk som är belagda med vinyl. Materialet ska kännas minst lika robust som tjockt läder, men kommer att ha en aning kornig konsistens. Om materialet känns tunn eller hal, är väskan förmodligen falska.

• Kontrollera anpassningen av väskans plädmönster. Burberry väskor har pläd mönster linjer som korsar vid 90-graders vinkel. Använd din härskare eller rak kant för att leta efter ojämna eller lutande linjer på påsen. Dessutom bör mönstret på både fram- och baksidan av väskan vara identisk med alla linjer matcha upp på alla sidor av påsen. Titta på botten och sidorna. Om de horisontella och vertikala linjer från framsidan och baksidan av väskan för att inte matcha upp perfekt med linjerna på botten och sidor, är väskan falska.

• Inspektera hårdvara och trimma på påsen. Påsen hårdvara bör skrivas med Burberry insignier. Burberry trim är gjord av svart, brunt eller rött läder. Om trim är gjord av något annat material, såsom vinyl, eller om påsen hårdvara är tom, är väskan falska.

• Ta en titt på den övergripande kvaliteten och hantverk av påsen. Dessa påsar kosta hundratals dollar på grund av Burberry rykte för utsökt känsla för detaljer. Om trim eller sömnad är ojämn eller om påsen ser eller känns billig, är det sannolikt en förfalskning.


Relaterade artiklar