De bästa platserna att bo i Calgary

March 2Kanadensiska städer har utvecklat ett rykte om att vara bland de bästa för att leva i på planeten och Calgary är inget undantag. I själva verket, Calgary röstades nyligen fram den övre kanadensiska staden att leva i. Listan sammanställs med hjälp av data som sysselsättningssiffrorna, kriminalitet och hushållens inkomster. Med över 1 miljon invånare, är Calgary den största staden i delstaten Alberta. Staden har ett myllrande centrum med massor av festivaler och aktiviteter, säkra stadsdelar och spektakulära Rocky Mountain omger. Här är några av de bästa platserna att bo i enlighet med dem som borde veta: sina egna invånare.

Varsity

Beläget i nordvästra kvadranten av staden, nära till University of Calgary, var Varsity tänkt att vara ett studentområde. Men över tiden områdets parker och lekplatser växte populär bland familjer och mer permanenta invånare. Med ett överflöd av butiker, matställen och anständigt kommunikationer, är Varsity en av Calgary: s mest eftertraktade områden.

Arbour Lake

Inte överraskande ståtar med en stor sjö i hjärtat av dess gemenskap, är Arbour Lake ett trevligt område som sätter dess invånare inom räckhåll för sina krav i staden medan samtidigt upprätthålla påminner om någonstans egen fredligare, avslappnad atmosfär något längre bort från en myllrande stadskärna.

Bowness

Bowness är ett charmigt, spretigt område fyllt med stora fastigheter med ännu större gårdar, och ståtar med ett antal attraktioner, inklusive Bowness Park och Bow cykel genom vilken dess invånare drar stolthet. Lägga till att ett antal bra skolor gör detta till en populär stadsdel med familjer.

Haysboro

Även i South West Calgary är Haysboro. Vid sitt centrum är samlingslokal, sjuder av aktivitet som gör det en välbekant typ av plats för dem som bor där. Även grönt och trevligt, dess bekvämt läge för transport tillgänglighet och närhet till platser som Heritage Park, Glenmore Reservoir och Southcentre Mall är dess stora drag.

Fairview

Beläget mellan den livliga Macleod, Glenmore och Blackfoot spår i sydöstra Calgary, är Fairview ett populärt område för familjer. Med sina stora hus och rymliga tillbaka trädgårdar, liksom ett överflöd av bekvämligheter, butiker och kommunikationer till och från staden dess invånare är sällan vilja ha något.

Lake Bona

En sjö gemenskap som erbjuder sina invånare ett antal möjligheter tillgängliga i de flesta andra platser i staden, såsom utomhus, strand slappa och när sjön fryser på vintern skridskoåkning och hockey. Dessa egenskaper ger Lake Bona en annan känsla till de flesta platser.


Relaterade artiklar