Inomhus vinter födelsedagsfest idéer för 3-åringar

June 25

Inomhus vinter födelsedagsfest idéer för 3-åringar


En vinter födelsedag begränsar möjligheterna för en födelsedagsfest, speciellt för 3-åringar, men det finns fortfarande alternativ för födelsedagskalas som sker inomhus. Mindre partier eller hyra en part utrymme kan kompensera för att ha fest inomhus medan partiet kul. Generellt föräldrar deltar också 3-åriga födelsedagskalas, så det är viktigt att planera ett område för dem att sitta eller delta under festen.

Let It Snow födelsedagsfest

Omfamna vinter med en "Let It Snow" födelsedagsfest. Gör inbjudningar ser ut som snöflingor eller sätta en snögubbe på framsidan av inbjudan. Dekorera partiet med papper snöflingor hängande från taket, tejpade till fönstret och väggarna i rummet. Verksamheten kan inbegripa att en marshmallow snögubbe med tandpetare och gumdrops som dekorationer, och stift morot på snögubbe. Kakan kan vara en snö scen eller du kan göra en snögubbe av bakning runt kakor och glasyr med vit glasyr och lägga ett ansikte och knappar. De goody bags kan omfatta ett paket med varm choklad mix för varje barn, snö klistermärken och vantar.

Beach Party

Flykten från vintern genom att kasta en strand födelsedagsfest på vintern. Gör badboll inbjudningar antingen genom att göra pappers badbollar eller genom att skriva informationen partiet på en riktig badboll. Om möjligt inrätta en inomhus sand bord och låta barnen leka i det hela partiet. För en verksamhet, har barnen dekorera en T-shirt med puff färger eller deras handavtryck eller med hjälp av tyg stämplar. Innan festen skriva orden "Beach Party" på T-shirt. Kakan kan se ut som ett sandslott, eller du kan ha en ocean-tema tårta. Ett annat alternativ är att ha barn frost och dekorera stjärnformade kakor, och låt dem veta att de är sjöstjärna. Party kan vara sand hinkar och spadar, solglasögon, ett solskydd (som barnen också kunde dekorera) och badbollar.

Museum part

Schemalägg en födelsedag på din lokala barnens museum eller science center. Dessa födelsedagsfester tillåter barnen en chans att spela och utforska och är inte beroende av väderförhållandena. Du kan planera för en vinter tema part genom att be presentatörens att innehålla en del om vintern om de erbjuder en vetenskap klass som en del av alternativet partiet. De inbjudningar och party är ofta tillhandahålls av museet. Dessutom de tillgodoser sina parter åldersgrupp, så det fungerar bra för de yngre 3-åriga publiken.


Relaterade artiklar