Hur får man reservnycklar för Toyota bilar

January 26

Hur får man reservnycklar för Toyota bilar


Att förlora nyckeln till din Toyota bil kan vara stressande och nervpåfrestande. Det är alltid bättre att ha en reservnyckel till hands än det är att behöva byta ut din nyckel efter att du har förlorat det. Du kan få en ersättningsnyckel för din Toyota bil genom en av flera metoder.

Instruktioner

• Ta din nuvarande nyckel till någon butik som gör dubbla nycklar. Beroende på ålder i bilen, bilens nyckel kan eller inte kan ha en tillverkares chip i det. Om nyckeln inte har ett chip, har en dubblettnyckel av annan person med en nyckel maskin, såsom kontorist vid din lokala järnaffär. Om det finns ett chip i nyckeln, kan du fortfarande kopiera den. Men ersättnings knappen fungerar inte om det inte har också ett chip i det som kan programmeras för att matcha bilens datorsystem.

• Gå till din lokala Toyota återförsäljare. Återförsäljaravtalet kan göra en ersättare nyckel för din Toyota huruvida nyckeln har ett chip i det. Återförsäljaravtalet har också kapacitet att programmera chip på plats och kan till och med kunna göra en nyckel utan att ha en befintlig nyckel för att kopiera den nya nyckeln från. Vissa återförsäljare föra register för nycklar fordon och kan skapa en annan nyckel för att passa dina lås och tändning utan att någonsin se originalet. Om du har förlorat dina nycklar, kan återförsäljaravtalet vara din bästa insats för att få en ersättare snabbt.

• Kontakta en låssmed som sysslar med fordonsnycklar. Många låssmeder hålla programmerbar, flisas bilnycklar i lager och kan göra en ny bilnyckel som fungerar med bilens datorsystem. En låssmed ska kunna skära en ny nyckel för din bil och programmera chip för dig, beroende på vilken teknik han har tillgängliga. Om det inte finns någon Toyota återförsäljare nära dig, kan du kanske få en fungerande ersättningsnyckel görs av en låssmed.


Relaterade artiklar