Hur man drar en LEGO Spiderman

October 15

Hur man drar en LEGO Spiderman


Spiderman är en så populär karaktär som även hans LEGO version är känd. LEGO Spiderman är föremål för hundratals roliga fan gjorda viral video samt ha sin egen legitima Lego leksak linje. Dra LEGO Spiderman är en ganska enkel process. Du behöver bara identifiera de grundläggande former av LEGO karaktär och tillämpa några av de mest kända egenskaperna hos Spiderman till denna mall. Genom att lägga stora trekantiga ögon, spindeln logotyp och en simhud kostym, kan du snart ha en LEGO Spiderman egen klättring upp väggen.

Instruktioner

• Rita chef för LEGO Spiderman med en kvadrat med lätt rundade hörn. Tillsätt en liten rektangel på toppen av huvudet. Lägg en tunn rektangel under huvudet mot halsen. Skapa kroppen med en trapets. Gör den nedersta raden i trapets bredare än toppen. Lägg en stor rektangel direkt under kroppen för benen.

• Skapa armarna med två långa cylindrar på varje sida av kroppen. Lägg handleder med små tunna rektanglar fästa till botten av armarna. Tillsätt två nedåtriktade "C" former för LEGO händer. Rita midjan med horisontell linje som går tvärs toppen av benen. Lägg två vertikala linjer som löper längs mitten av benet rektangeln att separera benen.

• Dra två diagonala trianglar i ansiktet för Spiderman ögon. Skapa Spiderman kostym genom att rita två diagonala linjer nära det nedre vänstra och högra hörn bålen.

• Dra spindeln logotyp i mitten av bröstkorgen. Gör detta genom att dra en lång, upp och ner triangel i mitten av bröstkorgen. Lägg 8 rader som kommer ut av triangeln för spindel ben. Gör de bästa 4 benen pekar upp och botten 4 poäng ner.

• Lägg banan mönster på huvudet, centrala delen av bröstet och midjan. Gör detta på huvudet genom att rita linjer som börjar i mitten av ansiktet och sedan sträcker sig till änden av huvudet. Lägg till böjda linjer ovanpå detta för att skapa webbmönstret. På bröstet och midjan rita vertikala linjer. Skär dessa med horisontella linjer för att skapa banan mönstret.

• Ink hela ritningen. Låt bläcket torka och noggrant radera blyertslinjer. Färg huvud, bröst, händer och midja röd. Färga resten av kroppen blått. Lägg till skuggor med den lila markör på insidan av armar, ben, och under huvudet.


Relaterade artiklar