Vad använder jag för en bas av en Windmill för en skolprojektet?

August 2

Vad använder jag för en bas av en Windmill för en skolprojektet?


Väderkvarnar spelar en viktig roll i insamlingen av förnybar vindkraft. Om din skola projektet är att skapa en väderkvarn, är det bra att förstå vad väderkvarnar ser ut så att du kan göra din design disposition så korrekt som möjligt. Kom upp med det bästa materialet för basen av väderkvarn som kommer att stödja bladen i toppen.

Bambuspett

För din väderkvarn projekt, gör basen av väderkvarn av långa bambuspett. Börja med en platt bit kartong och limma ett plant band av frigolit på det. Den vassa änden av bambuspett fastnar i frigolit, som håller dem på plats. Använd fyra grillspett och få dem att komma till en punkt vid toppen, vinkla spetten vid 45 grader. Den punkt där spetten möts är där du kan placera din väderkvarn lameller.

Toalettpapper Rulle

En enkel hantverk idé är att göra basen av din väderkvarn ur en toalettpappersrulle. Använd konstruktion papper för att rita fönster och en dörr för din väderkvarn bas, och klipp ut dem och limma dem på toaletten pappersrullen. Bladen för väderkvarn är limmade till toppen av toalettpapper rulla. För en längre version av detta projekt, använd en pappershandduk rulle i stället.

Mjölkkartonger

En tom mjölkkartong gör ett effektivt och robust väderkvarn bas för din skolprojekt. Täck mjölkpaket med kartong eller tjockt papper och rita tegel eller stenar på det för dekoration. Du kan även klippa ut fyrkantiga hål för fönster med en hobbykniv. Måla utsidan av mjölkpaketet röd eller grå för att förbättra tegel eller sten look.

Popsicle Sticks

Använd Popsicle pinnar som bas för din väderkvarn. Skapa basen genom att skära av glasspinnar att jämna ut dem och limning en ovanpå en annan, vertikalt, för att göra basen hög. Limma horisontella Popsicle pinnar på de avsnitt där Popsicle pinnar limmas att lägga till mer stöd till strukturen. Toppa basen med ett tak, också av glasspinnar.


Relaterade artiklar