Bruksanvisning för en Energetics CT 3.1 Magnetisk Indoor Bike

March 1

Bruksanvisning för en Energetics CT 3.1 Magnetisk Indoor Bike


Om du kämpar för att hitta tid för regelbunden utomhus träning - eller om du bor i en hård vinterklimat - en stillastående cykel ger en no-ursäkt, snabbt och bekvämt sätt att få en hjärt träna i ditt hem, året runt. Den Energetics CT 3.1 magnetiska inomhus cykel är en tyst, lätt att använda modellen. Under varje träningspass, kommer det att hålla koll på din hastighet och avståndet du har ridit, liksom din puls och hur många kalorier du har bränt. Med åtta olika magnetiska spänningsinställningar, du är i kontroll över din fitness regimen.

Instruktioner

• Ställ in stolen och handtag av din Energetics CT 3,1 cykel. Försäkra dig om att din hållning möjliggör kraftig trampa utan onödig belastning på dina ben eller nedre delen av ryggen. En obekväm cykel kommer inte att göra dig ivrig att träna igen.

• Slå på cykeln och ställ in spänningen på lägsta eller näst lägsta nivån i början. Du kan enkelt öka det som du vant sig mängden av motstånd i pedalerna. Ju mer spänning, desto bättre övningen. Tänk på att din Energetics CT 3.1 verk av magnetmotstånd för att mäta din ansträngning, både hjärt- och muskulös. Dess elektroniska kontrollpanelen är perfekt för att ändra svårighetsgraden as you go.

• Håll styret ordentligt och konsekvent så att den orange puls grepp kan mäta ditt hjärta slå korrekt. Du kanske vill kontrollera med din läkare eller sjuksköterska läkare att bestämma din optimala puls för en effektiv kardiovaskulär träning.

• Öka och behålla din puls på antingen din medicinskt bestämd nivå eller på den nivå som du vill bränna kalorier. Inte gå längre än en rimlig komfortnivå som du lär dig de åtta möjliga inställningar för din Energetics CT 3.1 inomhus cykel. Dess magnetiska kapacitet gör det möjligt att ge en så rigorös ett träningspass som du kan tänkas vilja, men du behöver för att bygga upp det med tiden.

• Minska spänningen i pedalerna medan du varva ner. Du riskerar skada på dina fötter eller vrister om du försöker att komma till en skrikande stanna på en stillastående cykel, eftersom det inte finns några bromsar, eftersom det är på en vanlig cykel. Kontrollerna är alla nära till hands på elektronisk konsolen.


Relaterade artiklar