Hur gör jag Dra loss en Martini Shaker?

March 26

Hur gör jag Dra loss en Martini Shaker?


En martini shaker, även kallad en "cocktail" shaker, är en stapelvara i alla professionella bartender lista över bar verktyg. Bartendern använder det för att blanda gin (eller vodka), vermouth och is att göra en kunds martini att beställa. Skakapparaten vanligen tillverkad av metall eller glas. Ibland när martini shaker blir riktigt kallt det fastnar, vilket gör det svårt att ta bort det översta efter att ha avtjänat kundens dryck. Detta kan låta som en liten fråga, men det är inte slät eller produktivt att spendera alltför mycket tid på att försöka dra bort en martini shaker medan du arbetar bakom en bar.

Instruktioner

• Linda handen runt utskakningsdelen för en stund för att värma upp området upp och smälta isen som orsakar toppen att hålla. Håll den där så länge du kan stå kylan.

• Håll martini shaker över ett handfat ifall det fortfarande innehåller vätska som kan spilla när du äntligen pop öppna. Ta tag i martini shaker med en handduk (med ditt skrivande handen) ordentligt runt det område där utskakningsdelen möter koppen.

• Håll koppen (botten) i martini shaker med den andra handen. Vrid utskakningsdelen moturs för att ta bort den från koppen.


Relaterade artiklar