Brown Sugar botemedel för Hams

June 8

Brown Sugar botemedel för Hams


Härdning skinka innebär täcker och täta en hel nedskärning av kött i salt, socker och salpeter. Ofta skinkan pressas därefter för att påskynda förlusten fukt och salt penetration innan de torkas och hängde. Alla härdade och torkade skinka äts "råa" och diners kommentera ofta på sina starka, salta och intensiva smaker. Det finns varianter av ett botemedel, däribland flera tar på en farinsocker botemedel.

Basic Brown Sugar Cure

Den grundläggande farinsocker bota innehåller en blandning av socker, salt och salpeter. Salpeter är en matlagning ingrediens som kan erhållas från de flesta apotek och används för att hjälpa till att hålla skinkan färg. Den faktiska socker bota mix bör användas för varje 45.4kg av färskt kött. . 3.63kg. salt 0.907kg. farinsocker 56.7gr. salpeter Blanda dessa ingredienser ordentligt och sedan dela upp i två lika stora delar. Den första halvan av botemedlet bör tillämpas på köttet på dag ett av härdning, medan den andra hälften skall användas på köttet på dag sju. Sammantaget bör skinkan härdas för en och en halv dag per pund.

Michael Ruhlman Basic Dry Cure

Cleveland-födda Michael Ruhlman är en kock och mat författare känd för sina TV-framträdanden på "Iron Chef America" ​​och hans böcker som "The Making of en kock." Hans grundläggande torra bota recept är särskilt unik eftersom det innebär en speciell ingrediens: rosa salt (även känd som Prag salt). 56.7gr. (10 tsk) rosa salt 227gr. (1 dl) farinsocker 0.454kg. (2 koppar) kosher salt Rosa saltet är en blandning av koksalt och andra natriums nitrater som - i stora doser - kan vara giftiga. I små doser, emellertid hjälper rosa saltet hålla skinka en rosa-röd färg och förhindrar botulism bildas.

Lägga Peppar

Andra ingredienser kan också tillsättas till den grundläggande farinsocker bota. Till exempel föreslår några recept tillsätta en blandning av svart och röd paprika till härdningsblandningen. Peppar, dock måste blandas korrekt, så tillsätt 1 msk röd paprika för varje 2 msk svart. Dessa 3 msk är tillräckligt för 9.07kg. av kött; fördubbla peppar blandningen i 18.1kg. och tredubbla den för 27.2kg.


Relaterade artiklar