De bästa platserna att bo för ensamstående kvinnor

June 27

De bästa platserna att bo för ensamstående kvinnor


Om du är en enda kvinna redo och villiga att hitta Mr Right och bosätta sig där du bor kan hjälpa dina odds. Vissa platser vimlar med singlar, medan vissa städer främja koppling och äktenskap. Andra har en högt kvinnligt till manligt ranson, därför ökar dina chanser att hitta någon. Ensamstående kvinnor kan njuta av livet praktiskt taget överallt, men vissa städer är bättre för dig än andra.

De flesta singlar

Om du bege dig till en plats som har massor av singlar, kommer du omedelbart vara runt människor som bor livsstil som liknar dina. En stad med fler singlar innebär mindre av er känner sig skyldig eftersom du inte fäst, och en större chans att hitta en enda man att bosätta sig med. Staden med de enskilda människorna i det är San Francisco, med 44,7 procent av dem som bor där lös. Detroit följer noggrant med 44 procent, bogserade av New York City, med 39 procent singel. Lägg denna statistik till nattliv, konst och livsstilsval och det är en stor uppsättning upp för ensamstående kvinnor.

De flesta Par

Om du verkligen är ute efter en tamare plats som föder koppling, prova en liten stad. Mindre städer är bättre för dem som funderar på att hitta sin match, och en stad med fler par innebär att det främjar denna önskan i singlar att hitta en partner och bosätta sig. Kolla in Provo, Utah, som har 80 procent av sin befolkning i kombination. McAllen, Texas, har 77 procent av invånarna i relationer, och Lake County, Illinois, har 75 procent matchas. Dessa städer har ofta mer att göra för två, så de är perfekt för dem som letar efter en bättre dejting livsstil.

Massor av Män

Ensamstående kvinnor kanske också vill checka ut en plats där deras odds är höga. En stad som har fler män än kvinnor innebär att du kommer att ha mycket att välja mellan kommer fredag ​​kväll. Titta på städer som San Jose, Kalifornien, som har 17 procent fler män än kvinnor, eller Tacoma, Washington, som har något fler män. I en av dessa städer, är du skyldig att njuta av ditt enda liv med en mängd friare. Eller, om du vill prova en plats där du njuta av ditt enda liv med andra ensamstående kvinnor, prova El Paso, Texas, med 27 procent fler kvinnor, eller Memphis, Tennessee, med 17 procent. Välj den typ av staden och atmosfär som du vill uppleva när din enda och gå för det.


Relaterade artiklar