Hur att reparera skadade ceder säkringar

September 6

Hur att reparera skadade ceder säkringar


Cedar häckar är känsliga för skador. Insekter och sjukdomar lätt kan sprida sig till säkringar. Det är viktigt att reparera skadade delar av cederträ säkringar för att skydda andra cedrar och växter i din trädgård. Stormskador och kraftiga vindar kan skada även friska ceder häckar. Lär dig att reparera skadade ceder säkringar för att hålla din trädgård ser frisk och attraktiv, även efter naturkatastrofer och andra trädgårds trauma har ägt rum.

Instruktioner

• Linda ceder buskar i säckväv i början av vintersäsongen för att skydda växter från skållning vind och solbränna. Täck hela buske med säckväv, men inte så hårt att det orsakar stammar att snäppa eller blad skadas. Mound snö eller lösa blad runt ceder buskar i stället för säckväv om du föredrar.

• Klipp bort döda löv använder trädgårdssaxar på sommaren (juni eller juli), men inte trimma så mycket att kala fläckar skapas eller om du drastiskt förändra formen på buske.

• Skär bort eventuella döda eller döende grenar följd av en skada eller vanliga tillväxtmönster.

• förhindra infektion platser på ceder stjälkar genom att ta bort korsade filial par, skär en av grenarna bort för att främja en sund tillväxt.

• Skär några svaga grenar som kan knäppa i händelse av kraftiga stormar, snö eller vind.


Relaterade artiklar