Hur får man vita märken Off av trä

October 27

Hur får man vita märken Off av trä


Vita märken på träytor är värme- och fuktöverförings fläckar. Dessa fläckar uppstår när en varm eller fuktig objekt kommer i kontakt med trä och finns kvar tillräckligt länge för att absorberas. Försök att skrubba ett vitt märke utanför trä är ineffektiv eftersom den endast behandlar ytan. För att ta bort den vita markeringen framgångsrikt, måste du brukar ursprung fläcken genom att dra den ut ur skogen. Naturliga huskurer hjälper dig att utföra denna uppgift med mycket låg kostnad.

Instruktioner

• Blöt en ren bomullsduk med tvättsprit. Pressa ut fukt. Tillsätt tre droppar rå linolja på duken.

• Gnid den vita markeringen i en cirkelrörelse med alkoholen och linolja kombination. Fortsätt att polera ett par minuter så att alkohol kan dra fukt ur träet.

• Täck återstående vita fläckar med en torr bomullstrasa. Tryck på en järn värmas upp till den lägsta värmefixering i duken under några sekunder åt gången för att dra fläck orsakar fukt ur träet. Tryck flera gånger på fläcken med järnet i några minuter för att ta bort så mycket som möjligt.

• Blanda lika delar cigarett aska och citronsaft. Applicera pastan till eventuella sista spåren av vita markeringen fläckar på trä genom att gnugga in det i ytan med en bomullsduk. Flytta tyget i en cirkulär rörelse, lägga till mer pasta vid behov, tills de sista varumärkena är borta.

• Rengör träytan med en tvållösning gjord av en kapsyl oljebaserad tvål och 1 liter varmt vatten. Skölj med en fuktig trasa och torka ytan noggrant.


Relaterade artiklar