Interlocking Victorian gräsmatta bård

January 27

Interlocking Victorian gräsmatta bård


Interlocking viktoriansk gräsmatta bård är ett specifikt namn för en DIY produkt för trädgården. Men det finns många liknande produkter med liknande namn och styling. Glädjande att titta på, förregling viktorianska gräsmatta bård är enkel att installera och funktionell också.

Beskrivning

Finns i olika storlekar, förregling viktorianska gräsmatta kant är i huvudsak som små räcken i design, med 19th century styling. En typ består av parallella horisontella skenor skärs av vertikala streck, toppad med dekorativa ändknoppar. Mellan skenorna och barer böjda sektioner, som slutar i valsade ändar.

Styling

Interlocking viktoriansk gräsmatta list är en modern produkt med styling som skulle kunna kallas "viktorianska" på grund av den gotiska designen inflytande. Det påminner om den viktorianska och edwardianska epoker, när liknande poster skulle ha gjorts av gjutet eller smidesjärn. Numera förregling viktorianska gräsmatta kant är mer benägna att vara gjord av hårdplast. Liknande trä och även metall gräsmatta kant finns också.

Syfte

Interlocking viktorianska gräsmatta kant ger en dekorativ kant till gräsmattor och rabatter. Behovet av att trimma gräskanter kan minskas genom att montera den här produkten. Det är dock sannolikt att växa genom utrymmena i strukturen gräset. Produkten bidrar också till att ange de olika zonerna av en trädgård med en fysisk gräns markör. Det kan bidra till att minska ogräs också återförsäljare hävdar.

Fastställande

Håll den första panelen vertikalt ovanför den plats där du vill fixa det. Tryck på panelen nedåt så att fäst spikar penetrera marken. De är riklig längd för att förankra panelen i de flesta typer av jord. Mycket sandjord kan vara olämpliga för förregling Victorian gräsmatta kantning, eftersom den saknar fasthållningsförmågan av en lerjord. Fäst den andra panelen bredvid den första på samma sätt. Engagera clipsen över staplarna.


Relaterade artiklar