Snyggt namn Tag Idéer för barn

May 22

Snyggt namn Tag Idéer för barn


Upptäck några fiffiga namn tag idéer för barn med lite forskning och kreativitet. Barnen kan göra namnetiketter med dig som en del av ett konstprojekt eller använda dem för en take-home gåva på en födelsedagsfest. Barnen är ständigt umgås i skola, sport, födelsedagsfester och klubbar, och lära allas namn kan vara en utmaning. En namnbricka hjälper memorering av namn genom färgglada hattar eller bilder att associera varje barns namn. Tänk utanför lådan. Barnens namnetiketter kan sätta på sina hattar, matlådor och vattenflaskor för att hjälpa andra komma ihåg deras namn.

Namn Tag Dekaler

Namn prick klistermärken på Kidecals webbplats kan barnen att sätta sina namn som helst, såsom vattenflaskor, matlådor och ryggsäckar. Olivers Etiketter har etiketter små nog att sätta ett barns namn på sin tandborste och pennor. Iron-on namnbrickor och sko namnetiketter kan vara användbart för dagvård och skola, där barnet ibland kan tappa bort sina ägodelar. Du hittar också fotoetiketter som gör att du kan lägga in en bild på ditt barn i den lilla ramnamn etikett med sitt namn under. Att se ett foto med ett namn kan kraftigt öka associationen av ett namn till ett ansikte.

Rekord Taggar

Gör rekord eller CD namnetiketter för en musikälskare. Skapa ett rekord namnbricka för musik klass genom att skära ut kartong eller återvinning en gammal CD och måla den svart. Måla en cirkel i mitten och färg det i. Har barnet skriva en låt på skivan som är hennes favorit i mitten cirkeln av posten. Sedan har hon skriver sitt namn i valfri färg på skivan. Smältlim ett smycke stift stöd på baksidan av skivan och fästa den på hennes jacka, tröja eller väskan.

Skum känt mössor

Att göra en båten skum visir med ditt barn är enkel och ditt barn kan njuta av att skapa det. Köp några vanliga hantverk skum visir på ditt hantverk butik. Få utsmyckningar som skum former, knappar, juveler och klistermärken. Få lite skum bokstäver på hantverk eller rabatt butik. Har ditt barn limma hennes namn på huvuddelen av hatten så att den visar och låt henne dekorera hatten men hon vill genom limning på utsmyckningar.

Woodsie Namnlappar

Få lite Woodsies på ett hantverk eller rabatt butik. Woodsies är små trä former, såsom stjärnor, hjärtan och tår droppar. De kommer i vanlig trä färg eller redan färgat. Limma tillräckligt Woodsies tillsammans för att passa bokstäverna i ditt namn på och måla. Använd Alphabits spannmål och plocka ut breven med ditt barn som stavar hans namn. Limma varje bokstav på varje Woodsie. Limma ett smycke hantverk stift på baksidan med en limpistol. Lim paljetter eller gnistrar att försköna Woodsie namnbricka.


Relaterade artiklar