Hur man identifierar gemensamma grässorter i nordöstra

August 14

Hur man identifierar gemensamma grässorter i nordöstra


Majoriteten av grästyper som finns i nordöstra är svalt väder gräs, eftersom de har möjlighet att vara grön under hösten månader. Vanliga gräs typer är böjda gräs, rajgräs, Kentucky bluegrass och rödsvingel gräs för att nämna några. Det är viktigt att identifiera grästyper som kommer att växa i ditt område för att förhindra växande något som inte kommer att överleva kalla temperaturer och att kunna avgöra om en annan typ av gräs är att inkräkta på din gård.

Instruktioner

• Ta reda på vad din region anläggning hardiness zon är på USDA anläggningen Hardiness Zone karta. Gräs som inte kan överleva din områdets genomsnittliga årliga minimala temperaturer kommer att ha en svår tid växer på gården. Gå till deras hemsida för att se en lista med gräs som kan växa i din zon.

• Kontrollera gräset växer i din trädgård. Grässorter har olika blad egenskaper och texturer. Du kan behöva undvika klippning för en stund för att låta den växa flera inches för undersökning.

• Lyft några av gräset med en spade. Många häftiga vädergrässorter som böjda gräs och kvickrot har ett grunt rotsystem.

• Kontrollera din gräsfrö väska. Vissa gräsfrön är blandade med en mängd olika grässorter för att göra gräsmattan mer resistent mot överdriven gångtrafik. Du kan odla en mängd olika gräs i din gräsmatta.

• Övervaka din gräs "tillväxttakt. Rajgräs växer extremt snabb och kräver nästan dubbelt klippning att andra typer av gräs behöver för en snygg vackrare gräsmatta.


Relaterade artiklar