Typer av golv för Trappor

August 29

Typer av golv för Trappor


Idag finns hundratals alternativ för golv, inklusive trappa golv. Från trä och dess Doppelgänger laminat till mattor och keramiska plattor, alternativen är många. Don Vandervort av Hometips.com tyder på att innan du väljer en man tänker på hur området kommer att användas. Är det hög trafik? Benägna att spill? Synlig eller dold från gäster? Områdets användning kommer att hjälpa dig att avgöra rätt golv val.

Trä

Naturligt trägolv är en vacker val för trappor och andra områden i ditt hem. Det kan trimmas för att passa dina behov lätt. Det ökar ofta hem värde. Idag finns miljövänliga alternativ som bambu som också kommer att minska din klimatpåverkan samtidigt snygg. Och om du skadar golv, trä kan normalt slipas och restained ett antal gånger innan att behöva bytas ut, utvidga ditt golv liv. Du kan även måla ett trägolv för att efterlikna en trappa löpare eller annan design. This Old House erbjuder informativa online tutorials.

Trä Look

Ofta kallas laminat eller tillverkas av trä, trä-look golv alternativ är en fast, ekonomiskt val för trappor. De flesta av dessa produkter tar en HD-bild av en önskad träslag --- såsom björk, ek eller bambu --- och sedan försegla den under en tydlig laminat för att producera en trä look för en mycket lägre kostnad än den råa materialet. Liksom trä kan detta trimmas och monteras för att passa dina trapp behov. Men om du skadar golv, det kan inte slipas och restained utan måste bytas ut.

Matta

Mattan är lätt att installera och relativt hållbart om du väljer rätt typ, plus att det är ljudabsorberande. En tätt vävd Berber matta är ett bra val för denna undanskymd plats. Det krävs mer omfattande och regelbunden rengöring än trä, laminat eller keramiska plattor, dock. Om du har husdjur eller familjemedlemmar med allergier, vilket kanske inte är det bästa valet, som sällskapsdjur hår, ilska och damm tenderar att samlas i fibrerna och hålla sig till trappsteg.

Keramikplatta

Kakel kan vara svårt att installera på trappan, men det kan göras. Ett bra alternativ om du bor i ett varmt klimat, är keramiska plattor sval vid beröring och lätt att rengöra. Om du har en pool eller använda trapporna omedelbart efter att vara utomhus, städa upp sand och annat skräp är lätt. Kakel kan också öka värdet på ditt hem. Om du inte har en hel del kompetens, är en professionell installatör rekommenderas.


Relaterade artiklar