Hur man kan inreda med tårta stativ

May 23Surprise! Cake står är inte bara för kakor längre. Om du har en sitter hemma, varför inte använda den som ett dekorativt inslag för rummet? Var kreativ och du plötsligt hitta oändliga användningsområden för en kaka monter. Läs vidare för några av mina idéer om hur man krydda kakan stå upp.

Instruktioner

• Dekorera din tårta står med en mini blombukett. Börja med att välja vad du vill blommorna att vara i. Jag gillar att använda små vaser, porslin koppar eller glas ljusstakar.

• Välj olika arrangemang av blommor. Försök att använda små ympade blommor så att de passar in i en tät bukett. Tillsätt vatten till din bukett hållaren och trimma blommorna. Gör tillräckligt buketter så att de passar på kakan stå.

• Behandla din tårta stå som ett ljus fack, vilket gör för en härlig mittpunkten. Hitta ett sortiment av olika storlek ljus. När du har ordnat ljusen på din smak, kan du omge dem med stenar, snäckor, blommor eller potpurri.

• Använd din kakan stå som en dekorativ lagrings bit. Om du är en parfym och smycken samlare som jag, varför inte visa dem och ordna dem på kakan stå? Det kan se bra ut på din byrå eller badrum bord. Sätt större parfymflaskor nära ryggen och de mindre framtill. Omge flaskorna med roliga smycken eller pärlhalsband. Du kan även lägga sidentyg till botten av facket för en mer glamorös look.


Relaterade artiklar