Hur man identifierar farliga spindlar i Indiana

October 31

Hur man identifierar farliga spindlar i Indiana


Många människor lider av arachnophobia, en rädsla för spindlar. De flesta spindlar är relativt ofarliga och hålla sig själva. I Indiana, endast två arter av spindlar är vanliga i staten är farliga: den bruna enstöring och den svarta änkan. Bites från någon av dessa två spindlar kan vara dödligt; Lär dig att identifiera dem så att du kan undvika dem.

Instruktioner

• Titta på spindel färg. Svarta änkor är naturligtvis svart; i själva verket är de kolsvart och blanka (inte dämpad och håriga). Brown eremiter är kola-färgad; de ser nästan som gamla läder i fråga om färg.

• Observera storleken och formen på spindeln. Den svarta änkan är ungefär lika stor som ett öre när alla dess ben utvidgas, enligt Indiana Purdue University. Den svarta änkan har också en sfärisk buken. Bruna eremiter finns större spindlar; enligt Purdue University, kan en brun enstöring spindel vara så stor som en halv dollar när dess ben är helt utsträckt. Kroppen av en brun enstöring liknar en skorpion; den har mycket långa och smala ben.

• Spot identifieringsmärken. Kvinnliga svarta änkor har en röd timglasform på deras magar. Brown enstöring spindlar har en fiol form på ryggen, strax bakom ögonen.

• Bekanta dig med bilder av dessa farliga Indiana spindlar. Titta på bilder på nätet, eller köpa en spindel guide specifik för Indiana.


Relaterade artiklar