Olika stilar av månen navkapslar

November 27

Olika stilar av månen navkapslar


Månen navkapslar uppfanns av Dean Moon gudfader heta stång bilar. När månen navkapslar kom först ut på marknaden under 1950-talet det hävdades att sätta månen navkapslar på din hot rod skulle lägga 7mph till hastigheter över 190mph. Idag, månen navkapslar är fortfarande populära, men mer för elegant utseende de ger bilens däck. Det finns flera stilar från Moon navkapslar du kan använda för att lägga till stil och hastighet till din resa.

Full Moon hubcaps

Full Moon navkapslar ses ofta på klassiska bilar. Moon navkapslar kommer i en mängd olika storlekar för att passa olika däck. Storlekar varierar vanligtvis från 13 inches till 16 inches i diameter. De passar över navet i hjulet i en fast, glänsande stycke. Full Moon navkapslar är utformade för att göra en bil mer aerodynamisk genom att eliminera drag från hjulnavet, men de gör också däcken på en bil ser snygg och fräsch genom att dölja hjulnaven. De täcker hela den inre delen av hjulet till den inre kanten på däcket. När polerat och sken, de reflekterar ljuset briljant, tjänar dem namnet "fullmåne." Det finns olika grader av Full Moon navkapslar. För bättre kvalitet, leta efter dem som är alla en bit, ansluta säkert till navet och är tillverkade av ett robust material såsom stål.

Baby Måne hubcaps

Behandla Måne navkapslar är mindre än Full Moon navkapslar och täcker den inre delen av navet, med storlekar mellan 8 till 10 inches i diameter. Sedan baby månen navkapslar inte täcker hela baljan, gör de inte en bil som aerodynamisk som Full Moon navkapslar, men att de fortfarande ser slick. Den bästa kvalitet baby månen navkapslar kommer vara tillverkade av stål och täckt av krom.

Finish och designer

Motiv och logotyper kan också tryckt på ytan av antingen Full Moon eller baby månen navkapslar. Klassiska Moon navkapslar skulle ha namnet på bilens tillverkare. Vissa människor väljer att måla sina månen navkapslar att matcha eller accent en lack, som den berömda Black Moon navkapslar från TV-serien, "Knight Rider". Antik Månen navkapslar för klassiska eller nya bilar är också tillgängliga för att ge din bil en egen look.


Relaterade artiklar