Gin & Tonic Ingredienser

November 22Den gin och tonic är en klassisk drink och med tre enkla ingredienser - gin, tonic och is - du skulle kunna tro att det skulle finnas lite utrymme för kreativitet. Men någon tid blanda drinkar på en fest kommer att leda dig att upptäcka denna ingrediens proportioner, kvalitet och variationer kan alla påverka hur vätskan träffar gommen på en varm dag.

Gin

Juniper är en smak bas för alla gin, men citrus och krydda smaker tillsätts i varierar efter märke. En bra gin och tonic sker vanligtvis med en torr gin; Men, är nyckeln balansen mellan sötma av gin smaker med bitterhet tonic. När det gäller andelen av gin till tonic i drycken, är det en fråga om smak: lika delar eller 2-till-1 eller någonstans mittemellan.

Tonic

Det bästa tonic att använda är det som är närmast sant kinin vatten. Kinin utvinns ur kinabark och är ganska bitter; en kinin tonic innehåller kolsyrat vatten med citron eller lime smakämnen. Regelbunden soda kommer inte nödvändigtvis klippa det. Färskhet är nyckeln: Använd en enda portion flaska tonic som du knäcka öppna precis som du blanda upp det.

Is och Garnera

Chill din gin och tonic glas och fyll dem med kall is innan du lägger i din drink. Lägg till en garnering av lime, citron eller en kvist mynta.

Variationer

För en variant på den klassiska gin och tonic, sila saften av 10 hallon i en enda portion cocktail tillsammans med 1 msk limejuice. Om du vill lägga sötma, lägg i 1/2 tsk naturligt sötningsmedel.


Relaterade artiklar