Lägga till Bluetooth till en X5

December 22

Lägga till Bluetooth till en X5


BMW X5 har Bluetooth-integrerad teknik, som gör att du kan koppla ihop din mobiltelefon till din bil för handsfree-användning under körning. Eftersom nästan alla nyare telefoner är Bluetooth-kompatibel, bör du inte ha några problem att synkronisera telefonen till X5 att prata och köra så säkert som möjligt. När telefonen har parats ihop med din X5, kan du använda röstaktivering för att styra många av programmen på din mobiltelefon.

Instruktioner

• Ange din BMW och initiera Bluetooth sökläget genom att trycka på knappen på instrumentbrädan eller ratten märkt med ett foto av en telefon. Bläddra igenom dina alternativ tills du hittar en som frågar om du vill koppla ihop din X5 med din mobiltelefon och klicka på "OK."

• Leta reda på Bluetooth-programmet på din mobiltelefon och förvandla det till upptäckten läge. Att göra detta gör att telefonen ska söka efter bilens Bluetooth-enhet. När det ligger, kommer telefonen visa namnet på din bil och frågar om du vill fortsätta para ihop de två enheterna.

• Ange lösenordet i din telefon som visas på X5 instrumentbräda skärmen. Vänta tills telefonen för att kontrollera fordonets identitet och börja ladda ner din kontaktlista och annan information mobiltelefon i X5 Bluetooth.

• Testa din Bluetooth genom att göra ett telefonsamtal med hjälp av ratten och röststyrning.


Relaterade artiklar