Hur man använder akrylfärg på en språngbräda

March 14

Hur man använder akrylfärg på en språngbräda


Ändra utseendet på en språngbräda med akrylfärg är en enkel procedur för att utföra. Omforma utseendet på en språngbräda är ett personligt val med många färger så att du kan skapa blockera täcknings eller stencil mönster. Akrylfärg består av ett färgpigment bunden i en polymer harts som är resistent mot regn och sprickbildning, så det är ett populärt val för språngbräda och asfaltläggare dekoration. Exteriör akrylfärg är dyrare än betong färg, så att välja hur du använder akryl kan vara viktigt för att skapa ett professionellt utseende utan att bryta budgeten.

Instruktioner

• Använd en handborste och sopa bort eventuellt damm, smuts och mossa från språngbräda. Fyll en hink med varmt vatten blandat med diskmedel. Med hjälp av en hård borste skurborste och diskmedel vatten, skrubba det inledande yta att rengöra någon ingrodd smuts och fettfläckar bort.

• Använd en hård borste tryck kvast för att rengöra ytan av ett antal språngbrädor för att göra processen snabbare, om du tänker att måla mer än en. Låt språngbräda för att torka ut ordentligt innan målning ytan. Räkna med att det tar minst en hel dag i soligt väder.

• Välj vilken typ av design som du vill genom att besluta om att måla en enda färg som med block täckning eller har en grundfärg som du målar över en stencil design. Placera en plast utsmyckning blad på marken och placera språngbräda på toppen.

• Ta bort locket på yttre akrylfärg och använda en stir-pinne så att lösningen blandas till en enhetlig färg. Häll två koppar värt i laddnings skålen med en färgtråg och ladda färgen på en murad rollern. Kavla ut eventuellt överskott på färgrollertråget och rulla på akrylfärg över ytan av det inledande.

• Måla sidokanterna med en 1-tums pensel och låt två timmar för ytan torka. Rulla på ytterligare ett lager av akrylfärg om du bara vill ha en enda block färg på språngbräda och måla sidokanterna med en pensel. Låt det härda i sex timmar innan du flyttar språngbräda till sin webbplats på gården eller trädgården.

• Använd en stir-pinne för att blanda en olikfärgade färg efter den första baslack om du vill använda en stencil. Använd en 1/2-tums pensel och ladda akrylfärg på botten av borsten. Använd en stippling rörelse och ta bort eventuella överskott färgkulor med en pappershandduk.

• Placera en stencil på den övre ytan av det inledande och tejpa fast den på plats längs stencilen kanter. Stipple på akrylfärg över schablonen och tillåta 30 minuter för att torka. Tillämpa olika färger för att stencilen i enlighet med typen av stencilen design och tillåta 30 minuter för att torka mellan olika färgtillämpningar.

• Låt två timmar för schablonen att torka efter den slutliga stippling ansökan. Ta bort tejpen och stencilen från det inledande yta. Spray polyuretantätning över hela ytan på ett avstånd av 8 inches och låt den torka i 30 minuter eller enligt tillverkarens instruktioner. Spraya en annan vapen polyuretan tätningsmedel för att avsluta det inledande och låt den härda över natten innan du flyttar sten i sin position.


Relaterade artiklar