Hur man gör Pixie Wings

February 21

Hur man gör Pixie Wings


Pixie kostymer är populära bland yngre barn samt unga vuxna. Många små flickor njuta klä sig som tomtar eller älvor, och ingen pixie kostym är komplett utan en vacker uppsättning pixie vingar. Även om många varuhus säljer fairy vingar under Halloween säsongen, är det inte svårt att göra en uppsättning hemma. Skapa en uppsättning pixie vingar är ett roligt projekt som kommer att göra någon pixie kostym mer speciell.

Instruktioner

• Räta krokarna av de fyra tråd galgar med tången. Det är viktigt att bära skyddsglasögon för detta steg.

• Böj varje hängare till önskad form med en tång. Formen på de två galgar som kommer att utgöra toppen av vingarna ska vara identiska, och detsamma gäller för de två galgar som kommer att utgöra botten av vingarna.

• Skär benen bort av varje par av strumpbyxor. Försiktigt sträcka ett av benen på en galge, med start på den sida av hangaren utan twist. Dra den avskurna ändan av strumpbyxor mot den vridna änden av hangaren. Säkra tights till hangaren med ett gummiband strax under twist. Klipp bort överflödigt tyg, men inte klippa det för nära gummiband. Upprepa denna process för de återstående galgar.

• Ta med uträtade hakar två översta vingarna tillsammans. Tråd vingarna tillsammans genom att trä en 8-tums bit av hantverk tråd genom galgar. Vrid hantverk tråd tillsammans och linda den runt rätade krokar. Linda uträtade krokar med silvertejp. Upprepa detta steg för botten vingar.

• Anslut övre och undre vingar. Ta de uträtade krokarna tillsammans. Justera vingarna tills de är i den önskade positionen. Böj uträtade krokarna så att de pekar nedåt och kommer att ligga platt mot ryggen. Tejpa de två uppsättningarna av rätade krokar tillsammans.

• Skapa två elastiska öglor. Längden på det elastiska för slingorna kommer att bero på storleken av personen. Mät från mitten av personens tillbaka till axlarna. Dubbla mätningen för att få den ungefärliga längd av elastiskt behövs för slingorna. Skär elastiska till storlek och sammanföra ändarna av elastiska för att bilda öglorna och sy eller binda dem samman.

• Fäst varje elastisk slinga till mitten av pixie vingar. Gör ytterligare justeringar av formen på wings.Try vingarna på att se till att de passar ordentligt.

• Linda mitten av vingarna med tyg för att dölja kabeln, tejp, strumpbyxor, gummiband och elastisk. Sy dölja tyget på plats. Dekorera vingarna med band, tyg färg, glitter och andra utsmyckningar.


Relaterade artiklar