Hur man installerar Farthållare på en 2008 Chevy Cobalt

September 16

Hur man installerar Farthållare på en 2008 Chevy Cobalt


2008 Chevy Cobalt producerades av Chevrolet med ett antal olika utföranden tillgängliga. Varje trim paket ingår olika alternativ, av vilka många var bara ytlig. Även om Cobalt tillverkades med möjligheten att ha farthållare, gjorde low-end LS trim nivå inte omfatta möjligheten. Du kan installera en eftermarknad farthållare i 2008 Chevy Cobalt LS.

Instruktioner

• Placera farthållaren fästet på undersidan av ratten där ratten möter styraxeln. Markera de rafflade hålen på fästet och borra små start hål i ratten. Använd en Phillips skruvmejsel för att montera fästet på ratten, sedan in farthållaren omkopplaren i hållaren.

• krypa under förarsidan streck att montera farthållare säkringsdosan. Använd snäpp band att fästa den andra trådknippen eller ramen, undvika alla vassa kanter. Anslut säkringsdosan och farthållare switch med den medföljande kabeln.

• Placera kroppen styrenheten på mittkonsolen mot främre passagerarsätet. Använd dina fingrar för att ångra de två klippen på kroppen styrmodulen locket.

• Leta reda på C2-kontakten i kroppen styrenheten. C2-kontakt är en av två blå plint paket inne i kroppen styrenheten. C2-kontakten är paketet närmast den bakre delen av fordonet, eller till vänster när man tittar på kroppen styrenheten.

• Ta bort C2 kontakten genom att lossa terminal lås flikarna med fingrarna och skjuta kontakten ur hållaren. Ta den grå kabeln från farthållare kit och sätter dataterminalen stift huvudet i terminalen märkt 61 på C2-kontakten. Clip C2 kontakten på plats med fingrarna.

• Använd avbitare för att klippa strömkabeln till en 12-volts tillbehör inne i hytten på fordonet. Skala bort ungefär en halv tum av isoleringen från de skurna ändarna av tråden för att exponera filamenten. Ta den exponerade tråden i slutet av farthållaren satsens röda tråd och fläta det med den exponerade fordonstillbehörs tråd och råga med en T-kran eller försegla fläta med eltejp.

• Använd avbitare för att klippa en jordledning källa i hytten på fordonet. Upprepa steg sex med den svarta tråden i farthållare kit och jordledningen källa inne i hytten på fordonet.

• Byt kroppskontroll modulen locket. Dra farthållare ledningarna genom instrumentbrädan eller inne i hytten på fordonet genom farthållaren säkringsdosan enligt önskemål.


Relaterade artiklar