Mode tips för kvinnor & hur att dölja flab

November 25

Mode tips för kvinnor & hur att dölja flab


Problemområden hos kvinnor varierar från sina lår och skinkor till sin mage och armar. Träning i gymmet och bantning bidrar till att eliminera dessa problemområden över tiden. Samtidigt finns det sätt du kan direkt få en platt mage, magert ben, snäva skinkor och tonade armar. Allt som krävs är att veta vilka kläder att bära det kommer att dölja och kamouflera dina problemfläckar och framhäva dina bästa tillgångar.

Slapp Waist

Om de flesta av din vikt vilar i midjan, kommer att bära stora toppar göra ditt utseende ännu större. För att forma din kropp och tälja midjan, bör du bära monterade kläder istället. En jacka med en bandad midjan kommer att lägga form åt din figur och skapa en illusion av en mindre midjemått. En topp med hög midja strax under din behå linje kommer att dra uppmärksamhet till din byst och bort från midjan. Den lösa flödande tyg toppen kommer också dölja din mage flab. Välj mörka toppar med vertikala linjer eller mönster. Svart, lila, brunt och marinblått alla har bantning effekter. Balansera din look med medelstora till stora tillbehör såsom väskor och klockor.

Sladdriga lår och skinkor

En slapp underkroppen kan döljas på flera sätt. När du bär en klänning, kommer att placera ett bälte runt midjan betona din form och dra uppmärksamheten bort från nedre delen av kroppen. Bandet kommer att ge en illusion av att du har längre, smalare ben än vad du faktiskt gör. Iklädd en stor krage eller en skjorta med en tjock hals kommer bidra till att balansera ut din tyngre underkroppen. Bär mörka kläder på topp och botten för att skapa en strömlinjeformat utseende. Undvik att para mörka byxor med en ljus topp eftersom det skiljer din kropp på mitten och få dig att se chunky och kort. Bär högklackade skor för att lägga längd på benen och få dem att verka smalare.

Slappa armar

Sladdriga överarmarna kan döljas genom att bära toppar och klänningar med lång och medellång-långa ärmar. Långärmad, båt-ringad toppar och långärmad toppar som kan dras ner, upp dina axlar är smickrande. Dessa betona din dekolletage medan dölja din arm flab. Leta efter toppar och klänningar som är lös på toppen och monteras runt dina höfter och midja.

Kropps Shapers

Om du inte har tid eller pengar för att köpa smickrande kläder, kan du skapa en illusion av att du har gått ner i vikt genom att bära kropps forma underkläder. Kropp-bantning kläder som de från Spanx finns tillgängliga i många olika varianter, som sträcker sig från camis och shapers mitten av låret till bodysuits och slirar. Dessa jämna ut dina slappa områden så att du kan bära kroppsnära kläder utan att behöva oroa dig för dina stötar och klumpar är synliga.


Relaterade artiklar