Lätt Badrum Decorating Ideas

November 16

Lätt Badrum Decorating Ideas


Badrum dekorera behöver inte vara dyra. Lösningar och idéer i överflöd som kan förvandla din befintliga bad eller ens en ny bad i en vacker plats. I stället för att spendera en förmögenhet på redecorating din bad, använda billigare alternativ för att krydda upp utrymmet och ge nytt liv till ditt badrum.

Paint

Lätt Badrum Decorating Ideas


En av de bästa och billigaste sätt att uppdatera ett badrum är att måla. Nymålade väggar förvandla ett badrum i en liten mängd tid och med små investeringar. Välj en av dina favoritfärger och samordna dina handdukar att matcha färgen om du vill. Ett annat alternativ är att måla gamla skåp för att vitalisera deras utseende. Blank vit eller svart färg ger en neutral avslutning på skåp som fungerar bra med nästan vilken färgkombination.

Duschdraperi

Lätt Badrum Decorating Ideas


Köp en ny duschdraperi att uppdatera ditt badrum. Lägg matcha fönster gardiner för privatlivet, en kappa och tillbehör matcha. Leta efter en dusch gardin som kompletterar eller matchar din nya vägg färg.

Handdukar

Lätt Badrum Decorating Ideas


Handdukar inte bara torka av dig efter ett bad, de lägger en hel del färg till ett badrum. Välj handdukar för att göra din nya lacken eller mixa och matcha olika färger. Roll handdukar i prydliga rullar och display i flätade korgar. Layer olikfärgade handdukar på handdukshängare för att skapa dimension. Vik handdukar i staplar och placera på hyllor i badet. Leta efter utsmyckade handdukar med beading, applikationer eller fransar trim för en elegant touch.

Armaturer

Lätt Badrum Decorating Ideas


Lägg till en ny armatur för att uppdatera ditt badkar. En enda liten ljuskrona i mitten av badet kan ha en stor inverkan för en låg kostnad. De flesta hem förbättring centers har en billig urval av uppdaterade armaturer för bad.

, Affischer

Lätt Badrum Decorating Ideas


Tillsätt några inramade bitar av billig konstverk till badrum väggar. Detta kommer att lägga till färg och visuellt intresse. Välj utsmyckade, träsniderier eller enkla vitkalkade ramar.

Växter

Lätt Badrum Decorating Ideas


Inkludera några krukväxter verkliga eller falska växter i badrummet. Ormbunkar älskar fuktiga karaktär flesta badrum. Använd färgglada krukor eller flätade korgar för att innesluta växterna. Fake växter kan omfatta murgröna att släpa längs en spegel eller armatur.

Mattor

Lätt Badrum Decorating Ideas


Lägg till nya mattor till badrumsgolvet för en färg uppsving. Mattor för badet behöver inte vara strikt badrumsmattor; leta efter små shag mattor, flätade mattor eller jute och sisal mattor. Mattor lägga textur och komfort under kalla vintermorgnar och bidra till att förhindra halka på kakel.

Hårdvara

Lätt Badrum Decorating Ideas


Handel i den gamla badrummet skåp hårdvara för ny, glänsande, uppdaterad hårdvara. Detta är en omedelbar uppdatering som kräver bara en skruvmejsel och lite pengar.


Relaterade artiklar