En stillastående cykel Workout: Hur länge?

April 21

En stillastående cykel Workout: Hur länge?


Du behöver inte sitta på den stationära cykeln i timmar för att se tränings förbättringar. Använd en liten strategi och en mängd pass för att anpassa en cykel motionsplan som passar dina mål och din nuvarande konditionsnivå. En genomtänkt strategi för cykel träning kommer att göra din tid och ansträngning på cykeln mer fördelaktigt och roligare.

Dina mål

Fundera först varför du får på cykeln i första hand. Om du rider bara för att utveckla din allmänna kondition, sedan uppgifter om resan är inte riktigt lika viktigt; du har mer frihet att rida för hur lång tid det känns bra, oavsett i vilken stil du väljer. Du kan bygga din kondition snabbare, men genom att följa några av rekommendationerna i avsnitten 2 och 3. Om du ridning med målet att fullborda en verklig cykeltur, men kommer du vill simulera villkoren för resan som nära som möjligt så att du är förberedd för händelsen. Du behöver inte göra varje träningspass längden på din planerade evenemang, men ska börja närma sig längden av händelsen i din sista veckorna av träning före evenemanget.

Din konditionsnivå

För en nybörjare som just har börjat att komma i form, kan 10 minuter tyckas som en lång tid på cykeln. Det är ok. Gör vad du kan, och inte försöker göra för mycket i början. Du kommer snabbt att kunna arbeta upp till längre intervall på cykeln. Du kan också prova att rida snabbare i några minuter, sedan ta en kort återhämtning rast på 30 sekunder eller en minut. Mellan utövare kan finna en halvtimme till en timme för att vara på sin maximala på stillastående cykel. Avancerade motionärer, särskilt de med cykling erfarenhet, kan behöva minst en timme att känna sig nöjd. De som arbetar mot längre cykelturer, såsom århundraden (100 mil åkattraktioner), kan tillbringa två till tre timmar på en stillastående cykel i slutet av sin utbildning, men de flesta föredrar att göra denna utbildning ute på vägen.

Typ av pass

Längden på träningen beror också på vilken typ av träning du gör. Vissa pass bör vara tempo åkattraktioner, vilket innebär att du rida i din aeroba pulszon på bekvämt utmanande nivå under hela turen. Dessa stadigt tempo turer kan vara av vilken längd som passar din kondition. Vissa bör vara intervall åkattraktioner, vilket innebär att du kommer att infoga intervall av snabb trampa på en till fem minuter eller mer i en tur, med korta återhämtningsperioder mellan intervaller. Intervall turer som helhet bör vara kortare än tempo rider för att tillgodose deras större svårigheter. Slutligen, hill rider-simulerade kullar, naturligtvis på en stillastående cykel-kommer också att vara kortare, eftersom dina muskler kommer trötthet snabbare på grund av högre motstånd på cykeln. När du utvecklar ditt eget personliga cykel träningsprogram, får du lära dig dina gränser och kunna successivt driva dem vidare som din kondition ökar. Börja långsamt för att undvika skador, och njuta av känslan av bättre hälsa.


Relaterade artiklar