Hur man skriver Tea Time Inbjudningar

February 12

Hur man skriver Tea Time Inbjudningar


Tea tid var traditionellt en formell affär, med välklädda gäster och delikatesser som gurka smörgåsar serveras att följa med te. Födelsedagskalas är mycket speciella evenemang och om du planerar en födelsedagsfest för antingen en liten flicka eller en vuxen och vill göra det mer formella, en tebjudning ger en touch av elegans. Oavsett om du gör inbjudningar eller köpa dem kommer följande anvisningar att göra ert parti festligare.

Instruktioner

• Välj dina inbjudningar. Du kan använda vanligt vitt eller elfenben kort som är enkel och elegant, eller så kan du göra snygga inbjudningar genom att skära dem i form av antingen en tekopp eller tekanna. Förstora bilden inkluderas för att använda som en mall.

• Besök kontor leverans butik för att köpa kuvert som passar ovanligt formade kort om du väljer att designa din egen. Du vill ha lämplig storlek kuvert innan du går till besväret att skära dina egna inbjudningar. När du har kuverten, sedan gå vidare och klippa tekanna formade inbjudningar.

• Skriv ut dina inbjudningar. Först väljer formuleringen. En formell inbjudan skulle ha följande lydelse: "Du är hjärtligt välkomna till en födelsedagsfest för att hedra fröken (Förnamn) (Efternamn) på (veckodag, månad, dag och år) klockan (tid) i (plats) . " Inkludera ett namn och telefonnummer för gäster att RSVP. Skriv anteckningen i din snyggaste handstil, centre ord på varje rad och centre formuleringen på sidan.

• Uppmuntra gäster, vare sig barn eller vuxna, att klä upp för tillfället. Te parterna kräver hattar, klänningar och festskor.

• Föreslå i din inbjudan att vuxna gäster på en tebjudning föra en favorit tekopp och vara beredd att berätta historien bakom det. Köp tekoppar att ge som present till gästerna på ett barns tea party.

• Adress kuverten med din bästa handstil.

• Köp vattenglas eller tekanna klistermärken för att försegla kuverten. Maila inbjudningarna 2 till 2 1/2 veckor före festen.


Relaterade artiklar