Hur skapar jag en Backyard Pellet fälla?

July 17

Hur skapar jag en Backyard Pellet fälla?


En pellets gevär är en typ av pistol som skjuter liten kaliber bly projektiler med hjälp av pneumatisk eller fjädring. De är ganska populär för målskjutning, plinking och för skadedjursbekämpning. Deras popularitet kommer från den låga kostnaden för vapen och ammunition, brist på rekyl och den relativa lugn som de är verksamma. Till skillnad från vanliga skjutvapen, är det enkelt och billigt att inrätta ett hem skjutbana med bara några leveranser. Med denna enkla att bygga pellets fälla, kan du uppleva timmar av säkra skytte roligt rätt i din egen bakgård.

Instruktioner

• Ta bort luckan från ett medellångt till storskalig breaker rutan. De har ofta flera skruvar som används för att fästa dörren, så en skruvmejsel gör snabba arbete med att ta bort det. Om dörren är nitade på, kan den kräva metallsax eller en slipskiva för att ta bort det.

• Packa tom hålighet rutan breaker med kanal tätningsmedel till en tjocklek av åtminstone en tum. Detta material är vanligtvis används för att täta kanalsystem för att förhindra luftläckage, men det gör en perfekt backspärr för bly pelletsgevärsammunition. En av de främsta fördelarna är att det förhindrar blykulor från att träffa en hård backspärr och stänk. När ammo stänker, släpper det farligt bly damm i luften. Denna konstruktion hindrar detta skadliga händelsen.

• Klipp ditt mål över öppningen till brytaren rutan med hjälp av en magnetiserad klipp. En enkel metallklämma med en magnet kommer att fungera bra. Detta kommer att hålla papperstavla över öppningen till rutan breaker. När papperet skjuts upp, bara klipp på en ny. Om kanalen tätningsmedel bör förlora sin effektivitet genom upprepad skytte, bara applicera ett nytt lager. Metall breaker rutan varar livet ut.


Relaterade artiklar