Jobb för barn vid en ålder av 10

January 15

Jobb för barn vid en ålder av 10


Department of Labor reglerar barns sysselsättning. Regler är på plats för att skydda barnen från arbetsrelaterade skador och arbetar för många timmar. Som barn gå igenom tonåren år, de kvalificerar för fler arbetstillfällen. Välbetalda jobb för barn vid 10 års ålder är begränsade, men är lagliga i vissa kategorier. Föräldrar måste godkänna barnets arbetsgivare och det arbete som utförs.

Pet Care

Jobb för barn vid en ålder av 10


Djurägare hyra ofta ansvariga barnen att hjälpa till med Pet Care. Walking hundar är en populär jobb, som leker med en hund i en inhägnad gård eller annan säkert område. Många hundägare kommer att betala en 10 år gammal för att gå, bada och leka med sina hundar. Barn i denna ålder är också kapabel att rensa kennlar och plocka upp hund avfall. Barn kan ändra kattkattlådor och påfyllning vatten och matskålar. Ägare av fåglar, hamstrar och andra små, säkra djur kan betala ett barn att rensa ut djurets bur med några dagar eller ta hand om det när ägaren är bortrest.

Yard Care10-åringar kan få betalt för att göra enkla trädgårdsarbete. Plocka upp skräp efter en storm, kratta löv och svepande trottoarer och uppfarter är säkra för barn. De kan också dra ogräs och göra några trädgårdssysslor. Vissa barn i denna ålder kan skotta snö och klippa gräs under uppsikt av vuxen.

Barnomsorg

Barnen kan förbereda sig för när de är gamla nog att sitta barnvakt genom att vara en mor helper runt huset eller på en shoppingtur. Föräldrar med flera barn kan hyra en 10 år gammal för att hjälpa en tonåring eller en äldre person med barnpassning. Barn kan få erfarenhet samtidigt lära om att ta hand om barn.

Hushålls Helper

Upptagna föräldrar kan hyra ett barn att hjälpa titta barn medan mamma eller pappa kockar en måltid eller gör andra hushållssysslor. På en trevlig dag, kan föräldern inte kunna övervaka barn som leker utomhus och skulle betala en 10 år gammal för att spela utomhus med barnen. En förälder kan uppskatta ett hushåll hjälpare som kommer att damma möbler, vika kläder, skaka mattor, vakuum eller sopa och göra andra enkla hushållsjobb.

Grannskaps Uppgifter

Jobb som kan göras runt kvarteret innefattar inställning för varvet försäljning, tvätta bilar, svepande verandor och däck, och andra enkla uppgifter för grannar. De kan tvätta fönster samt utemöbler, integritet staket, utomhusgrill och andra utomhus objekt.


Relaterade artiklar