Hur man beräknar Zodiac kärlek matcher

May 29

Hur man beräknar Zodiac kärlek matcher


Om du är dating och försöker hitta den bästa personlighet match för dig, försök hört ett horoskop för att se vilka zodiakens tecken du kompatibel med. Även om effektiviteten av horoskop inte är vetenskapligt bevisat, många svär vid dem. Det finns massor av webbplatser som erbjuder online-information zodiaken kompatibilitet. Olika webbplatser använder olika metoder för att beräkna zodiac kärlek matcher, men ett besök på en verklig astrolog kan ge dig den mest personliga utsikterna match.

Instruktioner

• Använd en online zodiaken kärlek match räknare, som My Love Calculator. I den blå rutan till vänster på sidan skriver du in det första namnet på mannen, och välj hans födelsedatum. Till höger på sidan i rosa fyrkantig typ i första namnet på kvinnan, och välj hennes födelsedatum. Klicka på "Beräkna". En träfflista visas andelen kompatibilitet och en sammanfattning av resultaten. På vänster sida kommer att vara mannens horoskop information, inklusive hans stjärntecken, hans kinesiska symbol och ett riskklassificeringssystem som kvaliteter hur romantiskt, lojal, självständig, possessiva, envis och inkonsekvent han är. Samma sak kommer att ges på höger sida för kvinnan.

• Slå upp en stjärntecken förenlighet baseras på flera olika faktorer. Enligt astrologer, det finns flera faktorer att tänka på när det gäller kärlek kompatibilitet. Cafe Astrologi, till exempel, använder exakta födelsedatum för att bestämma kärlek kompatibilitet enligt din Venus tecken. Enligt webbplatsen, din Venus tecken indikerar hur du handskas med relationer, och skiljer sig från er sol tecken, vilket tyder totala personlighet. Elementet att din skylt faller under - eld, jord, luft eller vatten - påverkar också kompatibilitet. Tecken som faller under samma element är de bästa matcherna, men kompletterande inslag eld och luft eller jord och vatten. Även män och kvinnor med samma sol tecken har olika personligheter. En Gemini människan har en annan personlighet från en Gemini kvinna, till exempel. Titta på alla dessa faktorer kommer att ge dig en bättre utsikter kompatibilitet.

• Besök en astrolog. En astrolog kan ge dig din fullständiga födelsehoroskop som tar hänsyn till alla planeternas positioner när du föddes för att få den mest exakta behandlingen av din personlighet. De kan också använda andra typer av värden för att bestämma din bästa kärlek matcher, såsom numerologi. Astrologen kommer att kunna berätta för dig som undertecknar bästa match dig personligen. Gå till webbplatsen Hitta Astrologer.com, och leta efter en astrolog nära dig.


Relaterade artiklar