Sätt att dölja avloppsrör

January 28

Sätt att dölja avloppsrör


Avlopp systemrör är vanligen tillverkade av polyvinylklorid (PVC). De förmedlar avfall och vatten från kranar, toaletter och apparater som tvättmaskiner till det kommunala avloppslinjen, som ligger cirka 10 feet under gatunivå. Det finns sätt att dölja avloppsrör; måste dock dolda rör fortfarande vara lättillgänglig för reparationer och de bör ändå uppfylla kraven i lokala föreskrifter. Lär dig kreativa och säkra metoder för att dölja utsatta avloppsrör.

Dölj Utanför avloppsrör genom landskap med stenar

Vackert arrangerade stenar och block dölja synliga avloppsrör och är avtagbara när reparation behövs. Nackdelen med att använda denna metod ligger i det tunga arbete som krävs för att skifta de stenar eller klippblock för åtkomst till systemet för reparation. För att undvika detta problem, försök att använda lägre vikt "falska" stenar gjorda av material såsom glasfiber, gummi eller polyuretan. Konstgjorda stenar finns i en rad olika färger och olika förformade arrangemang. Vissa modeller har inre hålrum för att rymma ledningar och dölja fula avloppsledningar. Så här installerar du en falsk sten, förankra den till marken med de medföljande insatser, som kommer att förhindra kraftiga vindar blåser bort. Ordna växter, kompost eller grus runt basen. Dekorativa verkliga och konstgjorda stenar är tillgängliga från lokala trädgårdscenter.

Dölja Inomhus avloppsrör bakom en mur

Inom områden som källare, är det inte nödvändigt att betala för en entreprenör att flytta exponerade avloppsrör för att dölja dem. En billig torr vägg utrustad med en fallucka döljer fult och tillåter åtkomst för underhåll. Experterna från familyhandyman.com råd "Boxing i dessa rör och ledningar och sedan" drywalling "monteringen är det bästa sättet att dölja dem." Renovering webbplatser, såsom popularmechanics.com, erbjuder en steg-för-steg-guide till processen torr vägginstallation och beskriva det som lämpliga för kunskapsnivåer i den genomsnittliga hem händig man. Alla installationer av väggar måste uppfylla lokala byggnormer och regler.

Häng ett tak att dölja inomhus avloppsrör

Om du vill dölja långa sektioner av avloppsrör som är synliga i den övre delen av ett rum, försök att installera ett undertak där rumshöjd tillstånd. Experter från housetasks.com beskriva processen att installera undertak lika lätt. Det handlar om "ett antal korskopplade metall löpare som hängde från det befintliga taket och kopplade till väggar. Sedan ett antal två-för-två-fots eller två och fyra fot paneler införas och hängde från löpare. " Rita en omfattande plan som visar den färdiga höjden på rummet och inkluderar en inspektionslucka eller avtagbar panel för underhåll. Antingen kontakta en lokal entreprenör för en uppskattning på jobbet eller låta lämplig hjälp för en gör-det-själv-helg projekt. Valfria tillägg till taket inkluderar belysningspaneler.


Relaterade artiklar