Dating spel för tonåringar

September 30

Dating spel för tonåringar


Ungdomars dejting kan en viktig erfarenhet för den sociala och känslomässiga utveckling. Ibland par inte kan lista ut vad de ska göra tillsammans och sluta titta på TV, som inte bidrar till att utveckla någon relation. Dating spel för tonåringar ger roligaste sätten för tonåringar att lära känna varandra bättre och lägga roligt att deras relationer.

Textmeddelanden Spel

Tjugo frågor är en textning spel där en spelare tänker på en person, plats eller ett föremål och den andra spelaren frågar 20 eller färre "ja" eller "nej" frågor att gissa vad personen, plats eller ett föremål är. Detta kan spelas med en romantisk och personlig twist. Till exempel kan en person måste spela 20 frågor att gissa var den andra vill att nästa dag vara, eller gissa en överraskning. Du kan också spela klassiska tonåring spelet Truth or Dare medan textning. För att bevisa att du slutfört en utmaning, måste du ta en bild av det och skicka det. Sannings frågor kan vara personlig, såsom "När började du gilla mig?" att hjälpa par att lära känna varandra.

Brädspel

Spela ett brädspel, särskilt en som kräver strategi, såsom Monopol, Scrabble eller schack. Detta ger teen par chansen att vara konkurrenskraftiga, visa upp, borgen och kommunicera. Trivia spel som Scene It? är bra för par att lära känna varandras intressen.

Skulle du någonsin

Skulle du någonsin hjälper tonåringar lära sig en hel del om deras datum baserat på deras svar på frågor. Make up vilda hypotetiska situationer och be din dejt om han eller hon någonsin skulle göra en sådan sak, som börjar med "Skulle ni någonsin." Till exempel, "skulle du någonsin göra en fallskärmshopp?" eller "Vill du någonsin äta rått kött?" Turas ställer frågorna och vara kreativ.

Tre sanningar och en lögn

För att spela Tre sanningar och en lögn, den person som går först kommer upp med tre saker om sig själv som är sant, och en som är en lögn, blanda upp i vilken ordning hon säger dem. Till exempel, "Jag har varit i Frankrike, jag älskar choklad, kan jag tala japanska, och jag dricker grönt te varje dag." "Jag älskar choklad" är lögn, men det skulle vara svårt för någon att gissa att det är lögn, särskilt när de andra tre verkar mindre troligt att vara sant. Detta är ett bra sätt att lära sig mer om din dag och att visa upp intressanta saker om dig själv.


Relaterade artiklar