Hur man tecknar blommor Online

December 18

Hur man tecknar blommor Online


Blommor finns i alla former, storlekar och färger. Rita en enkel blomma disposition kan vara lätt, men om du vill lära dig att rita vissa blommor med en viss grad av realism, kan flera olika platser att lära dig hur du skapar olika mönster och olika typer av blommor. Du kan titta på mönster, se steg-för-steg-instruktioner och titta på videoklipp för att lära de kunskaper du behöver för att rita blommor på nätet.

Instruktioner

• Besök Artister Hjälp barnen hemsida på nätet och klicka på Hur man tecknar länk. Läs igenom steg-för-steg-instruktioner om att rita olika objekt. En av de lärdomar lär dig hur man tecknar blommor. Läs om hur man tecknar blommor för att få lite tips om processen. När du vet lite om ritningen processen, kan du fortsätta till andra webbplatser. De flesta av de lärdomar för att rita blommor börjar med att rita stammen, eftersom detta är den del av blomman som skapar visuell form och linje. Rita enskilda komponenterna i blossom själv: kronblad, de ståndare och pistill. Men blommor varierar kraftigt i konformation, så steg-för-steg-anvisningar för sort kommer väl till pass, eftersom vissa kräver mer cirkelrörelser och vissa är mer linjär.

• Klicka Garden Webs Forum och välj Crafts sektionen. Här har användarna laddat flera olika typer av blombilder. Du kan titta på deras steg-för-steg-instruktioner om hur man drar många olika sorter. Läs varje inlägg för att se de olika typerna av blommor som har laddats upp, såsom pioner, solrosor, rosor och blomsterarrangemang som vaser och buketter. Inlägg ger exempel på ritningar och instruktioner om. Vissa användare är mer detaljerade än andra, men när du läser igenom beskrivningarna kan du få en god uppfattning om hur ritningen skapades.

• Klicka på Rita blommor online och titta på olika typer av blommor som har överförts. Användare och platschefer har laddat upp ritningar av rosor, trädgård blommor, bröllopsbuketter, blomsterarrangemang och påskliljor, för att nämna några. Du kan följa anvisningarna för varje blomma ritningar genom att klicka på var och en av dem i tur och ordning. Du & amp; # 039; ll se steg-för-steg instruktioner om hur man tecknar varje blomma. Följ instruktionerna och rita blommor på papperslappar. Fortsätta att öva. Du kan jämföra din färdiga produkten med ritningarna som har lagts upp.

• Gå till Hur man drar Cartoons Online. Här kan du få en bättre uppfattning om hur man drar objekt i allmänhet, så att du kan arbeta på skuggning och placeringen av blommor du just har lärt sig att rita. Klicka på olika lektioner och välj sedan några scener med blommor i dem. Titta på videon av den tecknade dras och försöker kopiera varje rörelserna så att du kan lära dig att rita blommor. Du kan också använda musen för att rita blommor direkt på screento få mer praktik.


Relaterade artiklar