Hur man gör Fake tänder Stick

September 9

Hur man gör Fake tänder Stick


Falska tänder kan vara precis vad en vampyr, varulv eller hillbilly kostym behov att slutföra utseende. Emellertid kan utseendet förloras, om tänderna inte stanna på plats. Fangs som glider runt och faller ner ser allt annat än hotfull. Använda tandprotesadhesivet kan hjälpa falska tänderna fastnar på plats. Med några få droppar av lim, blir det ingen anledning att oroa sig den falska tänder.

Instruktioner

• Lägg droppar protes grädde till falska tänder. Tillsätt en droppe i ryggen, på sidorna och framtill. Bred ett tunt lager på enskilda huggtänder - precis där de kommer i kontakt med tänderna. Pea stora droppar fungerar bäst, och kommer inte att lämna bakom alltför mycket rester.

• Placera tänder i munnen noggrant. Håll munnen stängd eller hålla tänderna på plats som limmet torkar. Följ tillverkarens anvisningar för torktider. Undvik att äta eller dricka med tänderna. Mat och dryck kan bära bort klistret.

• Fyll en kopp med vatten så varmt som du kan hantera. Rör i en tesked salt. Sus runt saltet vatten för att avlägsna en del av limmet när du är klar bär tänderna. Munvatten kan användas i stället för saltvatten. Borsta försiktigt med en tandborste kan bidra till att undanröja alla envisa lim som återstår.


Relaterade artiklar